brand

Cele mai rapide 10 mașini europene tip sedan

Cele mai rapide 10 mașini europene tip sedan

Așa cum asiaticii sunt pur și simplu îndrăgostiți de mașinile colțuroase, europenii iubesc sedanurile, dar și viteza. Din punctul nostru de vedere, ne-am merita titlul de cel mai pasionat continent de sedanuri. Tocmai de aceea, ne și pricepem de minune la ele!

Dacă și tu te numeri printre amatorii de sedanuri, dar și de viteză, află din acest articol care sunt 10 din cele mai rapide mașini de acest tip și apoi hai pe cauțimașină.ro să-ți cumperi și tu una!

1. BMW M3 (E90)

Dacă vrei o mașină rapidă, dar pe care să o conduci și foarte ușor, atunci cu siguranță ți se potrivește un BMW M3 (E90)! Acest model este mai mic decât majoritatea mașinilor din categoria sa și pe deasupra mai are și un look absolut superb.

2. Aston Martin Rapide

Aston Martin Rapide este una din mașinile care își păstrează cel mai bine valoarea de piață, indiferent de câți ani au trecut de la cumpărarea ei. Mai mult, este foarte puternică și te poți baza pe ea la nevoie. În plus, interiorul său te face să te simți ca un om de milioane odată ce te urci la volan.

3. Mercedes 500E

Mulți cred că 500E este o mașină creată de Porsche și asta se datorează faptului că este o mașină ceva mai joasă, mai spațioasă și nu în ultimul rând, mai rapidă decât obișnuia să creeze Mercedes la vremea respectivă. Însă realitatea este că aparține lui Mercedes și oricum ar fi, este o mașină puternică, rapidă, care și azi în funcție de cât de bine a fost menținută, se poate vinde cu câteva zeci de mii de euro.

4. BMW M6 Gran Coupe

BMW M6 Gran Coupe este una din cele mai frumoase mașini lansate de Audi vreodată, iar dimensiunile sale, precum și simplitatea cu care poate fi condusă, îi dau un feeling aparte. Sub capotă ea are același motor ca M5 și de aceea, dacă îți place să mergi cu viteză mare, dar preferi mașinile cu o siluetă frumoasă, atunci ți se potrivește de minune!

5. Volvo S60 Polestar

Volvo știe să facă mașini rapide. Face asta încă din anii 1980 și se pricepe de minune și acum. Cele mai noi modele Polestar folosesc o tehnologie foarte avansată, iar modelul S60, cu cei 400 de cai putere ai săi este unul din cele mai rapide.

6. Jaguar XF-S

Jaguar XF-S este o mașină destul de înșelătoare dacă ne luăm după aspectul ei. Silueta ei butucănoasă nu trădează sub nicio formă viteza pe care poate să o atingă datorită motorului său care o face să accelereze ca o rachetă în mâinile unui șofer iscusit.

7. Mercedes-Benz E55 AMG

Mercedes-Benz E55 AMG a câștigat războiul cailor putere cu cei 479 cai putere ai săi. Iar dacă o mai și tunezi, este capabilă de performanțe și mai uimitoare. În plus, din orice punct o privești, arată bine!

8. Koenigsegg Gemera

Fără îndoială Koenigsegg Gemera este una din cele mai exotice mașini din lista noastră. Ea are doar două uși, dar sunt pur și simplu imense, ceea ce o face să fie o mașină confortabilă, dar și foarte arătoasă.

9. Porsche Panamera

Porsche și-a ieșit din tipare când a realizat modelul Panamera. este unul din cele mai neobișnuite modele de la această companie, dar în cel mai pozitiv mod cu putință. Porsche Panamera este o mașină foarte rapidă, dar în același timp și remarcabil de spațioasă, fiind una din puținele sedanuri sport în care pot sta confortabil 4 adulți.

10. Alfa Romeo Giulia

Cea mai nouă generația a modelului Alfa Romeo Giula s-a vândut mai ceva ca pâinea caldă. Chiar și înaintea lansării acesteia modelul se vindea bine, dar odată ce compania a scos așa ceva pe piață. s-au schimbat radical și standardele șoferilor care au început să aprecieze mai mult mașinile rapide, dar cu un look elegant.