brand

Cele mai bune mașini electrice second hand

Cele mai bune mașini electrice second hand

Cum electricele câștigă din ce în ce mai mult teren în piața auto la nivel global, ne-am gândit ca astăzi să îți facem o listă cu cele mai bune mașini electrice, dar de data aceasta second hand.

Dacă ai un buget puțin mai mic dar totuși te încântă ideea de avea un autoturism care nu poluează, consumă mai puțin și care reprezintă viitorul în ceea ce privește modul de alimentare, cea mai potrivită soluție este aceea de achiziționa o mașină electrică deja rulată.

Am dat un search pe platforma noastră cautimasina.ro să vedem ce oferte există pentru acest tip de mașini și evident cam în ce buget ar trebui să te încadrezi.

Nissan Leaf

Modelul s-a vândut extrem de bine și este una dintre mașinile ”adevărate” electrice care au prins la public. Deși modelele inițiale (2011, 2013) nu au autonomie foarte mare (aproximativ 128 km), acestea sunt perfecte pentru drumurile zilnice în oraș.

Un model din 2011 costă undeva la 8.000-9.000 euro.

Renault Zoe

Stilat, extrem de fiabil, ușor de condus și cu un interior care te va încânta, Renault Zoe este una dintre opțiunile viabile dacă îți dorești o mașină electrică deja rulată.

Un model din 2014 costă aproximativ 9.000 euro și cu o singură încărcare poți parcurge 160 de km.

BMW I3

Nu numai că arată impecabil, dar este una dintre mașinile electrice care înregistrează și performanțe deosebite, fiind extrem de ușoară. Este ușor de condus și cu siguranță designul său futuristic va atrage atenția. Interiorul este de asemenea bine construit și deși un model din 2014 costă doar 14.000 euro te va face să te simți că ești la volanul unei mașini care costă 50.000 de euro.

Volkswagen e-Golf

La lansare, e-Golf avea un motor electric de 113 CP și o baterie de 24,2 kWh ce îi dădea o autonomie de aproximativ 189 km. Actualizările din 2017 au împins aceste cifre la 134 CP și, respectiv, 35,8 kWh, aspecte ce au dus la accelerație ușor îmbunătățită și o autonomie oficială de 297 km.

e-Golf este extrem de ușor de condus și silențios și păstrează avantajele lui Golf Mk8: o cabină spațioasă, un tablou de bord bine dotat și un infotainment elegant.

Prețul pentru un astfel de model din 2016 cu 115 CP este undeva la 16.950 euro pe cautimasina.ro