brand

Cel mai bun SUV ... de oraș în 2022

Cel mai bun SUV ... de oraș în 2022

În ultima vreme tot mai mulți șoferi aleg SUV-urile pentru a le conduce zi de zi în jungla urbană. Dacă până acum câțiva ani, SUV-urile erau privite ca autoturisme destinate special terenurilor accidentate, astăzi le vedem tot mai des în oraș.

Producătorii au observat această tendință și bineînțeles că s-au adaptat și au creat SUV-uri de dimensiuni puțin mai mici decât cele cu care eram obișnuiți, perfecte pentru drumurile zilnice din oraș și extrem de confortabile de condus.

Mai jos ți-am pregătit o listă cele mai bune SUV-uri de oraș în 2022 pe care ar trebuie să le iei considerare.

Peugeot 2008

Cu un look îndrăzneț și extrem de ușor de condus în oraș, Peugeot 2008 este varianta ceva mai mare al stilatului 208, ceea ce înseamnă bineînțeles că pasagerii vor avea mai mult loc. Interiorul este la fel de interesant ca cel pe care îl găsim la 208 și punem pariu că tehnologia te va surprinde într-un mod extrem de plăcut.

Puncte tari: design exterior stilat, display infotainment 3D, distractiv și ușor de condus.

Puncte slabe: motorul diesel este destul de zgomotos, adulții vor sta destul de înghesuiți pe locurile din spate, cutia de viteze automată este lentă.

Volkswagen T-Cross

Acest model suprinde prin faptul că este spațios ceea ce face ca acesta să fie o alegere potrivită pentru întreaga familie. Echiparea standard este una destul de generoasă iar sistemul de infotainment este extrem de responsive.

Puncte tari: portbagaj generos, spațiu decent pentru pasageri, echipare standard generoasă.

Puncte slabe: zgomotos la viteze mari, designul interior pare puțin cam ieftin.

Skoda Karoq

Are cam tot ce trebuie pentru un SUV de dimensiuni reduse: extrem de practic, construit bine și cu spațiu suficient pentru pasageri și bagaje. În ceea ce privește designul exterior, s-ar putea însă să nu fie printre primele opțiuni.

Puncte tari: spațiu suficient, confortabil de condus și extrem de stabil.

Puncte slabe: echiparea standard ar mai putea fi îmbunătățită, configurațiile extra sunt destul de scumpe.

Audi Q2

Nu ai cum să nu ieși în evidență cu un Audi iar modelul Q2 respectă toate standardele pe care le-a impus brandul de-a lungul timpului. Stilat, confortabil, cu un design interior și exterior realizate la standarde de calitate înalte și cu destul spațiu, Audi Q2 poate reprezenta una dintre cele mai bune variante dacă iei în calcul achiziția unui SUV care să fie potrivit pentru oraș.

Puncte tari: ușor și confortabil de condus, stilat și cu un design interior de calitate, echipare hi-tech impresionantă.

Puncte slabe: scaunele din spate sunt ușor inconfortabile, vizibilitate în spate redusă, destul de scump.

Ford Puma

Deși garda la sol este puțin mai joasă decât la restul SUV-urilor enumerate mai sus, dacă alegi un Ford Puma vei descoperi că este extrem de ușor și distractiv de condus și este destul de bine echipat.

Puncte tari: are un look care atrage priviri, portbagaj încăpător.

Puncte slabe: garda la sol mai joasă decât în cazul altor SUV-uri, locurile din spate sunt puțin înghesuite.