brand

Ce modele pregătește Mercedes Benz pentru 2023

Ce modele pregătește Mercedes Benz pentru 2023

Mercedes-Benz Cars & Mercedes-Benz Vans au anunțat modelele planificate pentru lansare în 2023 iar anul viitor se pare că va fi plin de surprize.

La jumătatea anului 2023, Mercedes Benz va prezenta variantele updatate pentru modelele CLA, GLA și GLE. Fanii GLB și GLS și GLS Coupé vor trebui să aștepte noile variante până în vara anului viitorului.

Finalul verii 2023 va marca de asemenea și lansarea unui nou model coupe dar și a lui E-Class Sedan.

Toamna va aduce în atenția iubitorilor acestei măric, modele E-Class Estate, în timp ce E-Class All-Terrain își va face debutul la finalul anului 2023.

Pentru gama de electrice, EQ, în prima parte a anului se va lansa EQE SUV. Finalul anului 2023 va aduce facelift-uri pentru SUV-urile electrice compacte EQA și EQB.

Familia AMG se va mândri și ea o serie de lansări, noile modele venind cu noi dotări pentru linia înaltă de performanță de la Mercedes.

La jumătatea lui 2023 ne vom delicta cu AMG CLA cu variantele sale 35 și 45, AMG GLA, cu aceleași variante 35 și 45, dar și AMG GLE în configurațiile 53 și 63 S.

Începutul verii va fi marcat cu lansările AMG GLB 35, AMG GLS 63, AMG SL 63 E Performance, în timp ce a doua parte a anului va aduce varianta electrificată a AMG GLC 63 S E Performance. Modelul hibrid AMG GT, atât în variante 63 sau 55, va fi lansat abia în iarna lui 2023.

Veștile bune și ”luxoase” nu se opresc însă aici: în vară se va lansa și modelul Mercedes-Maybach S-Class „Night Series”. Anul va continua cu lansarea Mercedes-Maybach GLS „Night Series”, în timp ce Maybach EQS SUV, va deveni primul model complet electric al Mercedes-Maybach. Lansarea acestuia este planificată pentru prima parte a anului 2024.

Divizia Mercedes-Benz Vans își va completa și ea gama cu încă două lansări. Prima va fi eCitan, varianta electrică a modelului Citan iar cea de-a doua lansare îl are în prim plan pe EQT, varianta electrică a Clasei T.