brand

Ce fel de mașini găsești în fiecare clasă de la Mercedes?

Ce fel de mașini găsești în fiecare clasă de la Mercedes?

Mercedes este un brand de top în domeniul autovehiculelor. Când te gândești la mașini frumoase, fiabile, rapide și de înaltă calitate, este imposibil să nu iei în calcul și mașinile Mercedes. Dar pe cât sunt de performante și calitative, pe atât sunt de diferite între ele în funcție clasa din care fac parte. De aceea, dacă vrei să-ți cumperi un Mercedes, înainte să accesezi motorul de căutare cauțimașină.ro, iată ce trebuie să știi despre fiecare clasă principală de la Mercedes în parte!

Clasa A

Automobilele din clasa A de la Mercedes se disting prin dimensiunile lor relativ reduse față de restul modelelor. Automobilele din această clasă au fost special create ca niște mașini compacte și accesibile, dar nu mai puțin confortabile ca toate celelalte mașini fabricate de brandul Mercedes. De aceea, dacă îți dorești o mașină care să poarte sigla Mercedes, dar nu vrei să investești o avere într-un asemenea vehicul, îți recomandăm cu căldură o mașină din această clasă.

Clasa B

În clasa B sunt multe mașini economice, cu un design select și foarte sigure. Aceste calități sunt exact ceea ce ai nevoie dacă ești în căutarea unei mașini de familie, cu care să mergi în vacanță și în care să te simți în largul tău oriunde o conduci.

Clasa C

Mașinile Mercedes din clasa C se identifică prin cel mai bun raport calitate / preț, cel puțin după părerea noastră. Aceste mașini sunt foarte elegante, iar sub capotă au motoare care funcționează pe motorină, pe benzină W6.

Clasa S

În clasa S sunt utilizate cele mai inovatoare tehnologii din industria automobilelor. Acestea asigură performanțe de top, dar și un confort absolut. Sub capota lor, mașinile din această clasă adăpostesc motoare diesel sau pe benzină, potrivite pentru o mașină sport de calitate.

Clasa G

Clasa G este o clasă de mașini care pot face față la absolut orice provocare. Aceste mașini sunt foarte des folosite de către persoanele VIP. Ele sunt chintesența luxului și datorită lor Mercedes este recunoscută în întreaga lume ca unul din cele mai luxoase branduri de mașini.

Cele mai scumpe mașini de la Mercedes

Mașinile Mercedes sunt în general scumpe, dar ești curios să vezi până unde pot ajunge cu prețul lor? Atunci iată câteva exemple care te vor lăsa cu gura căscată.

Mercedes Benz 300 SEL 6.9 (1971)

Când a fost lansată, această mașină era poreclită porcul roșu și pe bună dreptate pentru robustețea ei. Ca imagine arăta ca un sedan în toată regula, dar accelera în doar 4.2 secunde de la 0 la 100 de kilometri, iar viteza maximă pe care o putea atinge era de 265 de kilometri pe oră.

Mercedes Benz E Kasse W124 Hammer (1986)

Mercedes Benz E Klasse W124 Hammer este un sedan transformat într-o mașină sport, dotată cu un motor de 5.6 litri și cu o capacitate de 285 de cai putere. Această mașină era un supercar în adevăratul sens al cuvântului și era poreclită Hammer pentru look-ul ei destul de neobișnuit.

Mercedes Benz SL73 AMG (1999)

La exterior, această mașină pare o copie fidelă a unui sedan din SL-Klasse, dar sub capota ei ascunde un motor imens de 7.3 litri și cu o putere de 525 de cai. Nu au fost fabricate prea multe mașini de acest fel pentru că, pe de-o parte, nu mulți șoferi puteau ține sub control un astfel de bolid și pe de altă parte, nu mulți și-l permiteau.

Mercedes-Benz CLK GTR (1997)

Mercedes-Benz CLK GTR este primul supercar creat de compania germană Mercedes. Al a apărut ca rezultat al interesului pe care germanii de la Mercedes l-au manifestat față de cursele de mașini. Mercedes-Benz CLK GTR atingea o viteză incredibilă de 330 de kilometri pe oră datorită tehnologiei foarte avansate de la baza ei și cu ea compania a participat la multe competiții.

Mercedes AMG GT3 (2016)

Mercedes AMG GT3 este o mașină de curse autentică. Ea are un corp ușor, de aluminiu, și este un adversar în toată regula pentru Porsche 911 GT3.