brand

Top 10 cele mai bune mașini de lux pe care să le cumperi 2023

Top 10 cele mai bune mașini de lux pe care să le cumperi 2023

Unele companii auto percep luxul ca fiind ostentativ, zgomotos și mare, dar aici, pe CautiMasina.ro, știm că adevăratele mașini de lux sunt fabricate din cele mai bune materiale, dispun de cea mai recentă tehnologie de la bord și oferă cea mai rafinată experiență pentru pasageri. În deceniile anterioare, segmentul mașinilor de lux a fost sinonim cu berlinele (sau limuzinele), dar în zilele noastre există și o gamă tot mai largă de SUV-uri premium la vânzare, ceea ce înseamnă că niciodată nu a fost mai dură competiția pentru titlul de "cea mai bună mașină de lux".

Factorul principal atunci când se evaluează mașinile de lux este exact cât de mult lux primești pentru banii tăi. Cele mai bune modele de lux vin cu scaune de pluș acoperite cu piele moale, în timp ce chiar și pasagerii de pe bancheta din spate se pot aștepta la reglaje electrice, opțiuni de masaj și poate chiar o funcție de înclinare. Va exista spațiu pentru picioare din belșug și genul de divertisment în mașină care obișnuia să fie apanajul zborurilor transatlantice de primă clasă, cu sisteme audio și video de înaltă calitate care pot fi adaptate la orice cerință.

Autoturismele de lux nu sunt destinate exclusiv cumpărătorilor bogați pentru a-și etala bogăția, ci joacă un rol esențial în indicarea noilor tehnologii care ar putea fi instalate pe hatchback-ul familiei peste 10 ani. Mașini precum Mercedes S-Class au introdus în mașinile obișnuite de zi cu zi caracteristici precum geamuri duble, sisteme de anulare a zgomotului, asistență autonomă pentru șofer și parcare de la distanță.

Așadar, care sunt modelele de top în sectorul mașinilor de lux în prezent? Am adunat aici cele mai bune 10 cele mai bune mașini de lux:

  1. Bentley Flying Spur
  2. Range Rover
  3. Mercedes S-Class
  4. BMW 7 Series
  5. Rolls Royce Ghost
  6. Bentley Continental GT
  7. Rolls Royce Phantom
  8. Porsche Panamera
  9. Bentley Bentayga
  10. Mercedes EQS