brand

Cele mai confortabile SUV-uri în 2023

Cele mai confortabile SUV-uri în 2023

Căutarea unui SUV confortabil poate fi o sarcină dificilă, având în vedere numărul mare de modele disponibile pe piață. Cu toate acestea, am analizat mai multe surse și am selectat cele mai confortabile SUV-uri din 2023 pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie. În acest articol, vom trece în revistă caracteristicile cheie ale fiecărui model, precum și motivele pentru care acestea sunt considerate a fi cele mai bune opțiuni în ceea ce privește confortul.

1. Lexus NX

Lexus NX se clasează pe primul loc în lista noastră datorită scorului său înalt pentru confort, de 9.3 din 10, înregistrat în cadrul HonestJohn.co.uk Satisfaction Index. Această performanță se datorează în special sistemului său hibrid de propulsie silențios și suspensiilor bine calibrate.

Interiorul modelului Lexus NX este luxos și spațios, oferind materiale de înaltă calitate și un nivel ridicat de izolare fonică. Motorul hibrid asigură o conducere liniștită și eficientă, în special în mediul urban, unde funcționează în mare parte pe energie electrică.

2. Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq ocupă locul al doilea în clasamentul nostru, cu un scor de 9.25 din 10 pentru confort în cadrul HonestJohn.co.uk Satisfaction Index. Acest SUV este apreciat pentru nivelul redus de zgomot produs de vânt și de rulare, precum și pentru suspensiile sale eficiente.

Interiorul Kodiaq este bine gândit și intuitiv, oferind un ecran de infotainment ușor de utilizat și compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Modelul poate acomoda până la șapte persoane și dispune de un portbagaj generos. Skoda Kodiaq este disponibil cu transmisie manuală sau automată, tracțiune pe două sau patru roți și motoare pe benzină sau motorină.

3. Toyota C-HR

Toyota C-HR ocupă locul al cincilea în clasamentul nostru, cu un scor de 9.18 din 10 pentru confort în cadrul HonestJohn.co.uk Satisfaction Index. Designul său sportiv și înalt nu sugerează neapărat un vehicul confortabil, dar motorul său hibrid și izolarea fonică excelentă demonstrează contrariul.

Interiorul Toyota C-HR este bine construit și izolat, iar ecranul său de infotainment este ușor de navigat. Modelul poate acomoda patru adulți, dar ferestrele mici din spate pot face ca locurile din spate să pară puțin întunecate. Portbagajul este generos în dimensiuni, iar motorul hibrid asigură un consum redus de combustibil și o conducere liniștită.

4. Peugeot 3008

Peugeot 3008 impresionează prin designul său unic și atrăgător și se clasează pe locul al șaselea în lista noastră, cu un scor de 9.12 din 10 pentru confort în cadrul HonestJohn.co.uk Satisfaction Index. Modelul se remarcă prin nivelul său ridicat de confort, datorat în mare parte suspensiilor sale bine calibrate și cabinei sale silențioase.

Interiorul Peugeot 3008 este la fel de spectaculos ca exteriorul, cu un design sculptural și o varietate de texturi și forme. Modelul oferă loc suficient pentru patru adulți și un portbagaj de dimensiuni considerabile. Suspensiile 3008 se comportă excelent pe drum, filtrând cu succes denivelările și asigurând un nivel ridicat de confort.

5. Mazda CX-5

Mazda CX-5 se distinge prin faptul că reușește să excle în aproape toate aspectele, fiind nu doar o mașină plăcută la condus, dar și foarte confortabilă. Cititorii HonestJohn.co.uk au acordat acestui model un scor de 9.00 din 10 pentru confort.

Poziția de conducere este excelentă, iar volanul mic și maneta schimbătorului de viteze cu traseu scurt și precis sugerează că o parte din caracterul sportiv al modelului Mazda MX-5 a fost transmis și acestui SUV. Spațiul interior este generos, oferind loc pentru patru adulți și un portbagaj practic și de dimensiuni mari.

Care este SUV-ul cu cele mai confortabile scaune?

Cel mai confortabil SUV în ceea ce privește scaunele este Volvo XC90. De fapt, scaunele din majoritatea modelelor Volvo oferă un suport excelent în toate punctele esențiale, iar cele din XC90 pot fi încălzite, răcite și pot oferi masaj.

Care este cel mai confortabil SUV la un preț accesibil?

Dacă doriți un SUV confortabil la un preț accesibil, vă recomandăm să încercați Citroen C4 Cactus. Suspensiile sale cu amortizoare hidraulice progresive fac față cu brio denivelărilor și crăpăturilor din drum, iar scaunele sale sunt umplute cu spumă memory care asigură un confort suplimentar.

Pe măsură ce industria auto continuă să evolueze, putem să ne așteptăm la noi și mai bune opțiuni de SUV-uri confortabile în anii următori. Cu toate acestea, modelele prezentate în acest articol reprezintă cele mai confortabile SUV-uri din 2023 și sunt excelente opțiuni pentru cei care caută un vehicul spațios, confortabil și eficient în același timp.