brand

Cele mai bune mașini de oraș pe care le poți cumpăra în 2023

Cele mai bune mașini de oraș pe care le poți cumpăra în 2023

Autoturismele de oraș au oferit întotdeauna un raport calitate-preț și costuri de funcționare reduse într-un pachet compact, dar, nu cu mult timp în urmă, cumpărarea uneia dintre aceste mașini mici însemna să faci sacrificii în domenii precum tehnologia de la bord, rafinamentul și, uneori, chiar calitatea construcției și siguranța.

Acum, însă, datorită unor îmbunătățiri tehnologice semnificative și unei piețe mult mai competitive, cele mai bune mașini de oraș oferă motoarelor mai mari un adevărat avantaj.

Mașinile de oraș sunt în continuare construite la un preț, desigur. Marjele strânse de profit au făcut ca, în ultima vreme, o mulțime de producători să își îndrepte atenția către acest sector al pieței. Cu toate acestea, nu există nicio mașină din lista noastră care să îl facă pe proprietarul său să se simtă ca un zgârcit la volan.

Poate că cele mai bune mașini de oraș nu sunt limuzine, dar construcția solidă, aplicarea atentă a unor materiale moi și, în general, specificațiile înalte fac din cabinele celor mai multe mașini de oraș locuri confortabile pentru a fi.

În mod normal, aceste mașini sunt cumpărate având în vedere un buget, motiv pentru care toate modelele enumerate mai jos oferă un raport calitate-preț foarte bun în ceea ce privește un preț de achiziție scăzut, oferte de finanțare atractive și costuri de funcționare foarte mici.

  1. Fiat 500
  2. Hyundai i10
  3. Toyota Aygo X
  4. Volkswagen up!
  5. Suzuki Ignis