brand

Top 10 cele mai bune hatchback-uri pe care să le cumperi în 2023

Top 10 cele mai bune hatchback-uri pe care să le cumperi în 2023

Dintre toate mașinile de pe șosea, hatchback-urile de familie au una dintre cele mai grele sarcini. Aceste rulote de dimensiuni medii trebuie să fie fiabile, spațioase, ieftine de utilizat, ușor de parcat și capabile să obțină un rating de siguranță Euro NCAP ridicat. În plus, trebuie să facă toate acestea rămânând în același timp relativ accesibile la preț. Nu este o sarcină ușoară, dar poate că acesta este motivul pentru care modelele care reușesc să facă toate acestea cu succes au fost unele dintre cele mai cunoscute și mai bine vândute mașini din România.

Cele mai bune hatchback-uri răspund unei game de cerințe diferite și vin adesea într-o gamă largă de formate pentru a facilita acest apel larg. Puteți opta pentru aproape orice tip de motorizare care vă convine, având la dispoziție configurații pe benzină, diesel, hibride și complet electrice, ca să nu mai vorbim de versiunile hot hatch de performanță.

Cu atât de multe motorizări, caroserii și niveluri de echipare din care puteți alege în fiecare gamă de modele, selecția totală de hatchback-uri oferite este enormă. Pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie de cumpărare a unui hatchback de familie, am adunat cele zece preferințe ale noastre.

Mai jos veți găsi topul nostru cu cele mai bune 10 hatchback-uri de familie aflate la vânzare în prezent. Acestea sunt mașinile de familie de dimensiuni medii din "segmentul C" care oferă cel mai bun mix de dotări, siguranță, costuri de funcționare, condus plăcut și caracteristici prietenoase cu familia.

  1. Skoda Octavia
  2. Renault Megane E-Tech
  3. Honda Civic
  4. Opel Astra
  5. Ford Focus
  6. Toyota Corolla
  7. Skoda Scala
  8. Mazda 3
  9. Volkswagen Golf
  10. Mercedes A-Class