brand

Test Drive SsangYong Torres: Un SUV atrăgător și performant

Test Drive SsangYong Torres: Un SUV atrăgător și performant

SsangYong Torres, cel mai nou model al producătorului coreean, este acum disponibil pe piața din Europa. Acest SUV impresionant este deosebit de atrăgător nu numai datorită designului său robust, dar și datorită performanțelor sale de top. În acest articol, vom analiza în detaliu caracteristicile acestui model, evidențiind de ce este o alegere excelentă pentru cei interesați de SUV-uri.

SsangYong este o marcă coreeană de automobile cunoscută pentru SUV-urile sale robuste și fiabile. De-a lungul anilor, SsangYong a construit o reputație de a oferi vehicule cu un raport preț-calitate excepțional.

SsangYong Torres este un SUV de segment C+, care concurează cu modele precum Toyota RAV4, Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Volkswagen Tiguan, pe care le depășeste în dimensiuni și se apropie, chiar, de dimensiunile lui Hyundai Santa Fe. Acesta este un vehicul robust, care emană o impresie de putere și durabilitate. Cu un design exterior atractiv și un interior distinctiv, Torres este un SUV care merită cu siguranță considerație.

Designul exterior al SsangYong Torres

Torres păstrează noua filozofie de design "Powered by Toughness" a SsangYong, care va fi caracteristică tuturor modelelor sale viitoare. Această filozofie de design se concentrează pe crearea unui aspect robust și durabil, care să reflecte capacitatea de off-road a vehiculelor.

Torres este un SUV cu aspect de off-roader, având o linie înaltă a caroseriei și geamuri relativ înguste. Grila radiatorului este împărțită în două: cea superioară și îngustă cu șase bare verticale duble, iar cea inferioară largă, contribuind la estetica robustă a vehiculului.

Interiorul SsangYong Torres

Interiorul Torres este la fel de impresionant ca și exteriorul. Acesta este echipat cu materiale de înaltă calitate, oferind un sentiment de lux. Planșa de bord are trei ecrane: unul pentru instrumentele de bord și două ecrane tactile, cel superior pentru sistemul multimedia și cel inferior pentru climatizare.

Torres vine cu o serie de dotări impresionante, care îl fac să iasă în evidență. Printre acestea se numără scaunele ventilate, controlul activ al vitezei, bancheta spate încălzită cu două trepte și cutia automată cu convertizor, care face coasting.

În ceea ce privește performanța, Torres nu dezamăgește. Acesta este echipat cu un motor cu 4 cilindri turbo de 1.5 litri și 163 CP, care oferă un comportament decent, chiar și în condiții de drum dificile. De asemenea, acesta dispune de o cutie de viteze automată cu șase trepte, care permite o conducere lină și confortabilă.

În ciuda caracteristicilor sale impresionante, Torres este surprinzător de accesibil. Prețul de vânzare începe de la 28.950 de euro, făcându-l competitiv nu numai cu Duster într-o versiune de top, ci și cu alte modele concurente precum Kia Sportage, Hyundai Tucson sau chiar Hyundai Santa Fe, așa că dacă te-am făcut curios și vrei tu să experimentezi acest SUV, poți programa un test drive cu noul Ssangyong Torres la cel mai apropiat dealer Ssangyong.