brand

Review, preț și specificați SsangYong Rexton 2024: Un SUV cu Performanțe și Confort Excepționale

Review, preț și specificați SsangYong Rexton 2024: Un SUV cu Performanțe și Confort Excepționale

Când vine vorba de inovație și performanță în domeniul vehiculelor sportive utilitare (SUV), SsangYong Rexton 2024 este un nume care merită menționat. Acest model de ultimă oră, provenind de la producătorul sud-coreean SsangYong, a redefinit normele de confort, eficiență și performanță în segmentul său.

Rexton 2024 este proiectat cu un design exterior robust și elegant. Liniile sale fluide și angulare, împreună cu grila frontală masivă și farurile LED încorporate, îi conferă un aspect puternic și sofisticat. Rotile de aliaj de 20 de inci accentuează și mai mult apariția sa impunătoare.

Interiorul Rexton 2024 este o combinație de confort și funcționalitate. Noul tablou de bord este dotat cu un ecran tactil de 12,3 inci și comenzi tactile pentru climatizare. Ventilațiile de aer sunt acum orientate orizontal și "ascunse" într-un element de ornament care se întinde pe o bună parte a bordului.

Toate modelele Rexton folosesc același motor turbo-diesel cu patru cilindri de 2,2 litri, care produce 150kW de putere și 441Nm de cuplu. Acesta este cuplat cu o transmisie automată cu opt viteze și un sistem de tracțiune integrală parțială. Cu toate acestea, SsangYong anunță că Rexton are noi monturi ale corpului inferior pentru a oferi o "senzație mai rotunjită din intrările secundare de rulare".

Rexton 2024 nu este doar un SUV elegant, ci și un vehicul off-road capabil. Sistemul său de tracțiune integrală cu trepte mici și diferentiate și diferențialul spate blocabil automat îl fac ideal pentru explorarea terenurilor accidentate. În plus, are o capacitate de remorcare de 3500kg, ceea ce îl face extrem de util pentru călătorii lungi sau pentru transportul de echipamente grele.

Rexton 2024 utilizează 8,7L/100km în ciclul combinat și are un rezervor de combustibil de 70L. Îndeplinește standardele de emisii Euro 6, ceea ce îl face un vehicul relativ ecologic în comparație cu alte modele din segmentul său.

Review, preț și specificați SsangYong Rexton 2024: Un SUV cu Performanțe și Confort Excepționale

SsangYong Rexton este susținut de o garanție de șapte ani, fără limită de kilometri. Acest lucru îi oferă proprietarilor liniștea de care au nevoie pentru a se bucura în continuare de vehiculul lor fără a se îngrijora de eventualele probleme tehnice. În plus, Rexton este echipat cu o serie de caracteristici de siguranță, inclusiv frânare automată de urgență, avertizare la coliziune frontală, monitorizare a punctelor moarte, alertă la traversarea traficului din spate și cameră de mers înapoi.

Îmi place foarte mult designul interior, calitatea acestuia, poziția la volan și spațiul interior. Ceea ce nu îmi place este lipsa unui buton fizic pentru volum (este disponibil doar pe volan), este un pic zgomotos și sistemul de infotainment este un pic confuz.

SsangYong Rexton 2024 este un SUV care combină eficient designul sofisticat, performanța impresionantă și confortul de top, toate la un preț accesibil. Cu siguranță este un vehicul care merită luat în considerare de către cei care caută un SUV de dimensiuni mari, capabil și economic.

Pentru test drive si cele mai bune oferte la noul SsangYong Rexton facelift 2024, puteti apela cu incredere la dealerul autorizat SsangYong: Ssang.ro.