brand

Cele mai bune SUV-uri 4x4 disponibile în programul Motability în 2024

Cele mai bune SUV-uri 4x4 disponibile în programul Motability în 2024

SUV-urile și autovehiculele 4x4 se află printre cele mai populare modele de pe piață, cu aproape fiecare producător auto oferind cel puțin un model de SUV pentru a umple nișele de pe piață. Modelele crossover destinate în principal deplasărilor pe șosea au câștigat o popularitate specială pentru cei care caută poziții înalte la volan și mult spațiu, dar nu vor conduce adesea în afara drumului.

Accesul facil și practicabilitatea sunt doi factori cheie care au atras șoferii Motability spre piața SUV-urilor și nu există îndoială că cele mai noi modele crossover pot face viața pe drum mai plăcută. Pe lângă faptul că vă asigură că nu trebuie să vă coborâți în mașină, scaunele mai înalte dintr-un SUV oferă o vedere mai bună din spatele volanului.

Cele mai bune modele 4x4 și SUV-uri pentru Motability în 2024

Cu acces ușor, practicabilitate enormă și chiar unele designuri sportive, citiți mai departe pentru a afla cele mai bune modele 4x4 și SUV-uri disponibile în programul Motability.

Hyundai Tucson

SUV-ul de dimensiuni medii al Hyundai a parcurs un drum foarte lung de la originile sale modeste. Astăzi, Tucson este o mașină sofisticată și elegantă care nu pare străină atunci când este parcată alături de modele care costă de două ori mai mult. Suntem atât de mari fani ai ultimului Tucson încât l-am numit SUV-ul nostru de dimensiuni medii al anului pentru al treilea an consecutiv, din 2021 până în 2023.

Pe lângă designul său exterior distinctiv, Tucson are un sentiment cu adevărat premium atunci când intri în el. Materialele arată și se simt ca și cum ar aparține unui Audi, în timp ce tehnologia de la bord funcționează bine fără a fi prea complicată de operat. Sub capotă, aveți de ales între benzină, full-hybrid sau plug-in hybrid. Toate cele trei sisteme de propulsie funcționează suficient de bine, dar varianta cu motor pe benzină 1.6 TGDi va solicita cel mai mic avans.

Skoda Karoq

Dacă vă place aspectul lui Skoda Kodiaq cu șapte locuri, dar este prea mare pentru voi, atunci producătorul ceh are răspunsul sub forma SUV-ului de dimensiuni medii Karoq. Motoare eficiente și niveluri de echipare bine organizate se combină cu un design discret pentru a aduce un apel solid, aproape premium la Karoq. Există un singur stil de caroserie cu cinci uși, iar deși oferă doar cinci locuri, majoritatea nivelurilor de echipare vin cu bancheta spate ajustabilă VarioFlex care vă permite să modificați cantitatea de spațiu pentru picioare sau portbagaj în funcție de nevoile voastre.

Există SUV-uri mai sportive, dar Karoq atinge un echilibru plăcut între confort și distracția la volan. Punctele forte includ scaunele de susținere, un habitaclu spațios, comenzi bine aranjate și o finisare de înaltă calitate, fără a mai menționa multitudinea de gadgeturi și jucării din versiunile de top.

Renault Captur

Renault Captur reprezintă o alegere bună pentru șoferii din programul Motability; este elegant, practic, ușor de accesat și reprezintă o valoare decentă. Se bazează pe Renault Clio, iar multe dintre aceleași avantaje se aplică.

Ultimul Captur este, de asemenea, mult mai ușor de recomandat decât predecesorul său, deoarece este mai mare, mai bine construit și mai plăcut la condus. Creșterea în dimensiune înseamnă că este unul dintre cele mai practice SUV-uri mici de pe piață, iar îmbunătățirea experienței de conducere este binevenită, chiar dacă Ford Puma și Mazda CX-30 sunt puțin mai distractive pe drum.

Alegeți Captur cu motor pe benzină și nu numai că veți beneficia de un avans zero în programul Motability, dar veți obține multă mașină pentru banii voștri. Motorul turbo de 1,0 litri ar trebui să returneze peste 40mpg fără prea mult efort, oferind în același timp o performanță rezonabilă, iar Captur vine cu mult echipament standard. Acesta include senzori de parcare spate, navigație prin satelit, faruri cu LED și avertizare la părăsirea benzii.