brand

Mazda CX-50 2024 debutează în SUA cu îmbunătățiri ale suspensiei

Mazda CX-50 2024 debutează în SUA cu îmbunătățiri ale suspensiei

Mazda CX-50 - fratele mai robust și mai orientat spre aventură al lui CX-5 - intră în cel de-al doilea an pe piața nord-americană. Modelul CX-50 2024 debutează astăzi cu îmbunătățiri ale suspensiei, precum și cu noi echipamente standard sau opționale în întreaga gamă. Aceasta vine însă cu un preț de vânzare recomandat mai mare față de modelul din 2023.

Chiar și modelul de bază CX-50 vine acum cu dotări precum un sistem de climatizare automată cu două zone, volan și schimbător de viteze din piele, iluminare interioară cu LED-uri și un ecran central de 10,25 inci cu integrare wireless Apple CarPlay și Android Auto. Treceți la CX-50 2.5 S Preferred Package și veți primi oglinzi retrovizoare laterale și ștergătoare de parbriz încălzite, iluminare electrică a portbagajului și un scaun al șoferului reglabil electric în opt direcții.

Mazda CX-50 2024 debutează în SUA cu îmbunătățiri ale suspensiei

Mazda aduce îmbunătățiri la suspensia lui CX-50, instalând noi amortizoare pentru o călătorie mai confortabilă pe toate modelele CX-50 2024. De asemenea, clienții primesc un sistem de asistență electrică recalibrat, care va fi echipat pe toate mașinile produse începând cu luna noiembrie a acestui an.

În ceea ce privește departamentul de motorizare, Mazda continuă să vândă robustul vehicul de familie cu posibilitatea de a alege între două motoare. Motorul de 2,5 litri poate fi avut fie în formă aspirată natural, cu 187 CP și un cuplu de 252 Nm, fie ca motor turbo cu 256 CP și 433 Nm. Toate modelele sunt echipate standard cu o cutie de viteze automată cu șase trepte și cu sistemul de tracțiune integrală i-Activ de la Mazda.