brand

Bugatti Bolide: O Privire Asupra Interiorului Extravagant

Bugatti Bolide: O Privire Asupra Interiorului Extravagant

Bugatti Bolide marchează ultimul act de triumf pentru platforma Chiron. Limitată la 40 de exemplare în întreaga lume și cu un preț de 4,7 milioane de dolari, acesta se numără printre cele mai scumpe mașini noi construite vreodată. Vestea proastă este că aceasta a fost deja vândută în totalitate, dar pentru cei norocoși care au reușit să obțină un loc de construcție, Bolide are un interior extravagant care se potrivește cu aspectul ei neconvențional.

Bugatti ne oferă o privire de producție asupra interiorului Bolide, un amestec între lux și un cockpit de curse. La comandă se află un volan în formă de "X" (sau, o bară de direcție), menit să se potrivească cu stopurile unice ale lui Bolide, în timp ce un panou de instrumente digital oferă citiri pentru lucruri precum timpurile de tur și forțele G.

"Volanul in forma de X adauga un plus de originalitate interiorului."

Patru "tevi de eșapament" care ies din bord pe fiecare parte a consolei sunt de fapt ventilații de aer condiționat și oferă un alt semn către partea din spate a lui Bolide. Există și un panou de butoane pentru funcții de bază în consola centrală, inclusiv două butoane mari roșii la bază care citesc "Stop" și "Foc" – știi, doar în caz.

Scaunele sport sunt așezate direct pe șasiul monocoque, ceea ce ajută la menținerea greutății reduse, în timp ce proprietarii pot alege din patru dimensiuni diferite în funcție de tipul lor de corp. Volanul și pedalele sunt ajustabile în acest caz în locul scaunelor. Alcantara albastră acoperă cea mai mare parte a cabinei și se înfășoară în jurul șoferului și pasagerului pe pragurile ușilor. Există o cantitate generoasă de fibră de carbon expusă, în special pe consola centrală, bord și părți ale panoului ușii.

"Scaunele sport si materialele de inalta calitate adauga un plus de rafinament interiorului."

Este o cabină frumoasă pentru un hypercar deja uluitor de frumos. Bugatti Bolide este mai mult decât un simplu vehicul, este un simbol al luxului și al performanței, un exemplu de măiestrie în designul de automobile.

"Bugatti Bolide este o capodoperă a designului și tehnologiei, care oferă o experiență de condus unică și neegalată."