brand

Hyundai Santa Fe 2024 a fost dezvăluit cu un nou stil mai robust

Hyundai Santa Fe 2024 a fost dezvăluit cu un nou stil mai robust

Numeroasele fotografii spion pe care le-am împărtășit în ultimele luni nu mințeau - noul Hyundai Santa Fe se îndepărtează complet de modelul precedent. Intrând în cea de-a cincea generație, SUV-ul de dimensiuni medii adoptă un stil boieresc și înviorător și lumini funky cu un motiv "H". Cu un aspect mai robust, modelul complet reproiectat primește jante de 21 de inch cu pneuri 245/45 R21, găzduite în pasajele pătrate ale roților. Primește un hayon masiv la fel de lat ca și vehiculul.

Luminile spate sunt așezate destul de jos și au aceeași temă "H", în timp ce logo-ul Hyundai și inscripția supradimensionată "Santa Fe" împodobesc hayonul. Hyundai nu publică deocamdată nicio specificație tehnică, dar spune că ampatamentul a fost alungit. Ca o reîmprospătare, vechiul Santa Fe de acum măsoară 108,9 inci (2765 milimetri) între punți. Constructorul auto sud-coreean recunoaște că a adoptat o "abordare neconvențională" cu această redesenare izbitoare, în încercarea de a da SUV-ului un aspect nou și de a maximiza spațiul interior.

Transmițând o vibrație de Defender 130 atunci când este privit din lateral, Santa Fe 2024 a fost supus unor modificări masive și la interior. Este cel mai recent model care adoptă o configurație cu ecran dublu curbat și, în mod tipic Hyundai, aveți în continuare comenzi separate pentru setările de climatizare. Există butoane și butoane de școală veche combinate cu taste capacitive-touch într-un amestec de vechi și nou pentru a mulțumi ambele lumi.

Hyundai Santa Fe 2024 a fost dezvăluit cu un nou stil mai robust

Puteți spune cu ușurință că acesta este un vehicul lat după spațiul generos dintre scaunele din față, cu suficient loc pentru două plăcuțe de încărcare wireless alăturate. O altă tendință de design pe care o observăm aici este gura de aerisire continuă, care se întinde de la o parte la alta a planșei de bord. Plasticul reciclat a fost folosit pentru a realiza covorașele, plafonul și chiar și spătarul scaunelor complet pliabile de pe al doilea și al treilea rând. Un alt material sustenabil care se găsește la interior este imitația de piele artificială, care acoperă plăcuțele ușilor.

Santa Fe 2024 vopsit în culoarea cuprului are un logo "2.5T" în partea din spate, alături de ceea ce putem presupune că este "HTRAC".