brand

Dacia anunță o nouă linie de mașini electrice alimentate de hamsteri

Dacia anunță o nouă linie de mașini electrice alimentate de hamsteri

Într-o mișcare surprinzătoare, Dacia a anunțat că noua sa linie de mașini electrice va fi propulsată de hamsteri care merg pe roți. Compania susține că această soluție ecologică nu numai că va reduce emisiile de dioxid de carbon, dar va oferi și o experiență de condus distractivă și interactivă pentru întreaga familie.

Fiecare mașină va veni cu o roată specială pentru hamsteri încorporată în compartimentul motorului, unde o echipă de hamsteri va alerga neobosit pentru a genera electricitate. Șoferii vor putea monitoriza progresul hamsterilor pe un ecran de pe tabloul de bord și chiar le vor putea oferi dulciuri pentru munca lor.

Potrivit Dacia, hamsterii vor fi atent selectați și antrenați pentru noul lor rol, asigurându-se că sunt bine hrăniți, sănătoși și fericiți. De asemenea, compania a încheiat un parteneriat cu o organizație importantă pentru bunăstarea animalelor pentru a se asigura că hamsterii sunt tratați cu cea mai mare grijă și respect.

"Credem că noile noastre mașini electrice alimentate cu hamsteri vor revoluționa industria și vor oferi o soluție durabilă pentru viitor", a declarat un purtător de cuvânt al Dacia. "În plus, cine nu iubește hamsterii?".

Anunțul a generat deja multă agitație pe rețelele de socializare, mulți oameni exprimându-și entuziasmul în fața perspectivei de a conduce o mașină propulsată de hamsteri. Cu toate acestea, unii și-au exprimat îngrijorarea cu privire la bunăstarea hamsterilor și dacă aceștia vor fi capabili să genereze suficientă energie pentru a face mașinile viabile.

Dacia a asigurat clienții că a efectuat teste și cercetări extinse pentru a se asigura că hamsterii sunt bine îngrijiți și că mașinile vor fi atât eficiente, cât și fiabile.

Noua linie de mașini electrice propulsate de hamsteri va fi lansată la 1 aprilie 2024. Dacia încurajează clienții să viziteze site-ul lor pentru mai multe informații și pentru a se înscrie la teste de drive.