brand

Conceptul Cupra DarkRebel dezvăluit sub formă de hologramă

Conceptul Cupra DarkRebel dezvăluit sub formă de hologramă

Cupra a oferit o avanpremieră a viitorului model din seria lor de mașini electrice, un shooting brake sportiv, sub forma concept-car-ului DarkRebel, care atrage toate privirile.

În acest moment, nu există un prototip fizic pe care să îl putem inspecta, dar conceptul virtual a prezentat câteva asemănări cu noul Tavascan, mai exact designul farurilor cu trei triunghiuri și logo-ul Cupra iluminat de pe partea frontală foarte îndrăzneață.

Partea din spate a lui DarkRebel este echipată cu o bară de lumini de lățime completă, cu o emblemă Cupra în centru, precum și cu un difuzor foarte mare. Designul are o mulțime de caracteristici Cupra, inclusiv o caroserie detaliată și accente abundente de cupru.

Interiorul mașinii are o coloană vertebrală centrală, la fel ca și la Tavascan, cu două scaune cu suport și un volan în stil gaming.

Cupra le permite celor care le admiră marca să aibă un cuvânt de spus în designul DarkRebel prin introducerea instrumentului "Hyper Configurator". Cu toate că mașina concept poate varia față de modelul de serie, aceasta este o oportunitate pentru fani de a-și exprima creativitatea și de a-și proiecta propria versiune.

Deocamdată nu au fost oferite informații cu privire la particularitățile DarkRebel sau la modelul de producție și nici nu a fost stabilită o dată pentru introducerea acestui vehicul electric distinctiv.

Conceptul UrbanRebel a fost deja folosit pentru a prezenta în premieră cel de-al patrulea automobil complet electric al mărcii spaniole, DarkRebel, după hatchback-ul Born și coupe-ul-SUV Tavascan.