brand

Audi RS6 Avant GT: Supercar-ul pentru întreaga familie

Audi RS6 Avant GT: Supercar-ul pentru întreaga familie

Audi RS6 Avant GT reprezintă supercarul perfect pentru cei care au nevoie de spațiu, dar nu vor să renunțe la performanță. Cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri, acest model este capabil să atingă o viteză de 100 km/h în doar 3.2 secunde.

Designul exterior al lui RS6 GT este inspirat de legendara mașină de curse Audi 90 Quattro IMSA GTO. Livrea iconică de curse Audi, roșu, alb și negru, și jantele de 22 de inci sunt practic smulse de la 90 Quattro.

Capota RS6 Avant GT este fabricată din fibră de carbon pentru prima dată, cu o opțiune parțială sau complet expusă. Un nou design al aripilor deschide ieșirile din spatele roților față pentru o mai bună aerodinamică, în timp ce emblemele GT punctează exteriorul.

Interiorul este îmbrăcat în piele neagră și Alcantara, cu cusături roșii matlasate pe scaune. Există noi scaune sport cu spătar din carbon și embleme de ediție limitată în consola centrală care vă spun exact cât de rară este această mașină. Și va fi foarte rară.

Audi intenționează să construiască doar 660 de exemplare ale RS6 GT la nivel mondial. Fiecare dintre aceste vehicule va fi parțial construit manual, cu capota, aripile, bara de protecție, spoilerul, suspensia și învelișul exterior realizat de designeri și ingineri în Germania.

Avant GT utilizează același motor V8 biturbo de 4.0 litri ca Avant Performance, generând 621 de cai putere și 843 Nm cuplu. Cu o serie de ajustări, GT atinge 100 km/h în 3,2 secunde - cu o zecime de secundă mai rapid decât modelul standard. GT accelerează la 200 km/h în 11,5 secunde - cu 1,5 secunde mai rapid decât Performance - iar viteza maximă este de 306 km/h.

Audi RS6 Avant GT: Supercar-ul pentru întreaga familie

Mai mult decât viteza în linie dreaptă, RS6 GT se manevrează mai bine datorită reducerii înălțimii de rulare cu 10 milimetri printr-o suspensie cu amortizoare reglabile manual. GT primește de asemenea bare stabilizatoare mai rigide, amortizoare reglabile electronic în trei direcții și un diferențial actualizat cu un bias mai mare în spate, precum și anvelope Continental Sport Contact 7 mai aderente.

RS6 Avant GT este mașina perfectă pentru cei care au nevoie de un vehicul de familie, dar nu doresc să renunțe la performanță. Cu un design exterior care atrage atenția și un interior luxos, acest model este ideal pentru cei care doresc să combine utilitatea cu plăcerea de a conduce.

Cu o producție limitată la doar 660 de unități la nivel mondial, acest model va fi cu siguranță o vedetă pe străzi și un punct de atracție pentru iubitorii de mașini.

În ciuda performanțelor sale impresionante, RS6 Avant GT reușește să rămână un vehicul practic și utilitar, datorită spațiului suficient pentru cinci persoane și bagajele acestora. Aceasta este o mașină care poate fi folosită atât pentru drumuri lungi cu familia, cât și pentru a impresiona pe circuit.

În concluzie, Audi RS6 Avant GT este un exemplu perfect de cum o mașină de familie poate fi la fel de performantă și de atrăgătoare ca un supercar. Cu un design impresionant, un interior luxos și performanțe de top, acest model este cu siguranță o alegere excelentă pentru cei care doresc cel mai bun din ambele lumi.