brand

A șasea generație 2024 Chevrolet Camaro se încheie cu o ediție de colecție

A șasea generație 2024 Chevrolet Camaro se încheie cu o ediție de colecție

Chevrolet va înceta producția modelului Camaro la încheierea anului de fabricație 2024. Constructorul auto va sărbători plecarea celei de-a șasea generații cu o ediție specială Collector`s Edition care poartă o culoare exterioară unică de vopsea care comemorează numele de cod Panther original al mașinii. Aceasta va fi disponibilă pe versiunile LT/RS, LT1, SS și ZL1 în America de Nord.

Chevy va limita producția modelului ZL1 Collector's Edition la doar 350 de unități. Aceasta va avea culoarea exterioară Panther Black Matte, prima vopsea mată oferită din fabrică pe Camaro. Compania va accentua vopseaua cu o dungă neagră metalizată.

De asemenea, va avea splitterul frontal și aripa spate de la coupe-ul ZL1 1LE, în timp ce va vopsi etrierele mașinii în roșu. La interior, Camaro ZL1 Collector's Edition va avea o insignă serializată pe volan care va indica secvența de construcție.

Ediția Collector's Edition pentru versiunile de echipare LT/RS, LT1 și SS diferă de ZL1. Modelele inferioare poartă vopsea Panther Black Metallic Tintcoat și dungi de accent negru satinat. Mașinile vor purta jante de 20 de inci negru satinat, deși cele forjate lustruite sunt opționale. Pachetul va include, de asemenea, splitterul față de la pachetul 1LE și spoilerul spate de la ZL1.

Fiecare Camaro Collector's Edition va avea câteva elemente suplimentare ale mărcii Panther. Inscripția frontală a scenariului încorporează o panteră în "R". Pisica mare va apărea și pe insigna de pe volan. La interior, Chevy va oferi fiecărui automobil un interior negru unic și covorașe speciale.

Persoanele care cumpără ZL1 Collector's Edition vor primi și un ceas Canfield Sport de 44 mm de la Shinola. Acesta va avea numărul de serie care se potrivește cu insigna de la volan a proprietarului. Ceasul încorporează, de asemenea, logo-ul Camaro pe cadranul ceasului și o panteră gravată pe banda ceasului. Toți cei care cumpără un Camaro ediție de colecție vor primi un kit de bun venit.

Chevrolet va începe să primească comenzi pentru ultimul Camaro începând cu 15 iunie. Camaro Collector's Edition va fi disponibil începând cu sfârșitul verii. Cea mai ieftină ediție Collector's Edition este 1LT care începe de la 39.440 de dolari (toate prețurile sunt pentru coupe și includ taxa de destinație) și care include pachetul RS de 1.950 de dolari. Pachetul este un upgrade de 4.995 de dolari. LT1 este mai scump, pachetul costând 5.495 de dolari, ceea ce duce prețul la 47.385 de dolari. Prețul include pachetul RS necesar de 1.495 de dolari.

Pachetul 1SS Collector's Edition costă 5.995 de dolari în plus, prețul de pornire fiind de 49.890 de dolari. Versiunea ZL1 este cea mai scumpă, la 88.690 de dolari, pachetul comandând un plus de 14.995 de dolari. Prețul nu include taxa de poluare pentru ZL1 de 650 de cai putere. Când Camaro 2024 va fi pus în vânzare, va fi mult mai scump, pornind de la 32.495 de dolari pentru coupe-ul LT și 38.495 de dolari pentru decapotabil. Așteptăm prețurile pentru Collector's Edition mai aproape de data punerii în vânzare a mașinii.