brand

Topul celor mai fiabile mașini second hand în care să investești

Topul celor mai fiabile mașini second hand în care să investești

Toată lumea a auzit povești de groază despre mașini la mâna a doua cu care cumpărătorii au dat greș, investind în final în cadavre pe patru roți, pline de defecțiuni.

Tocmai acesta și este motivul pentru care tot mai mulți oameni se îndepărtează treptat, treptat, dar sigur, de piața de mașini second hand și aleg să cumpere mașini noi. De aceea, ori de câte ori te gândești să investești într-o mașină second hand, ar trebui să pui pe primul loc fiabilitatea, mai ales dacă mașina uzată care te interesează a rămas fără garanție.

Ultimul lucru pe care ni-l dorim oricare dintre noi este să rămânem blocați pe marginea drumului, dar, în egală măsură, nu vrem nici să suportăm facturi uriașe de reparații pentru a ne menține mașinile în stare de circulație. Așadar, pentru a decide mai ușor care mașini second-hand reprezintă cea mai mare încredere, am adunat în această listă câteva din cele mai fiabile mașini second hand de pe piața europeană, conform sondajelor efectuate în rândul șoferilor care au cumpărat mașini second hand anul trecut.

Există o mulțime de mașini care nu trebuie trecute cu vederea dacă ești dispus să investești într-un automobil second hand, iar ca să îți crești șansele de succes, după ce studiezi lista următoare, accesează platforma cauțimașină.ro și caută acolo toate anunțurile de vânzări cu modelul preferat!

Cele mai fiabile mașini second hand

Skoda Superb

Skoda Superb este una dintre cele mai bune mașini de familie fabricate vreodată, fie că este vorba de o limuzină sau de un break, datorită interiorului său spațios, a calității construcției și a tehnologiei sale. Un nou model va fi lansat în anul 2024, dar se pare că vor exista și o mulțime de modele fabricate de atunci încolo, deoarece rivalul Skoda, VW Passat, este extraordinar de fiabil și se ține tare, nelăsându-se mai prejos. Faptul că Superb ajunge de multe ori pe locul al doilea în clasamentele celor mai bune mașini uzate din Europa, este pe de-o parte un lucru extraordinar pentru amatorii brandului pentru că înseamnă că mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, iar compania cu siguranță va face tot ce îi stă în putință pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor.

Porsche Macan

Porsche a dovedit că poate face un SUV de dimensiuni mari foarte bun atunci când a fabricat Cayenne, dar Macan (care a venit la mai bine de un deceniu după primul Cayenne) a arătat că poate face unul extraordinar și pentru piața SUV-urilor de dimensiuni medii. Cheia succesului său, în special pe piața de mașini second hand, este promisiunea unei fiabilității fantastice și a unei construcții impecabile. Deși, dacă lucrurile merg prost, cumpărătorii trebuie să se confrunte cu prețurile tipice ale pieselor Porsche, care nu sunt deloc ieftine.

BMW Seria 5

Primul dintre cele două BMW-uri care au ajuns pe lista noastră, a celor mai fiabile mașini second hand, este BMW Seria 5, care arată că nu este doar o mașină foarte bine echipată și distractiv de condus, dar și elegantă. Proprietarii de astfel de vehicule au indicat o calitate impresionantă a construcției, atât în interior și în exterior.

BMW Seria 3

BMW Seria 3 a fost una dintre cele mai bune mașini compacte încă de la începuturile sale, dar nu a fost întotdeauna cea mai fiabilă. Acest lucru s-a schimbat în ultimul timp, însă proprietarii lăudă fiabilitatea lui BMW Seria 3, plasându-l pe primul loc pe lista celor mai fiabile mașini second hand de cumpărat astăzi.

Toyota Prius

Nu este o surpriză să vezi Toyota Prius în această listă; În primul rând, Toyota Prius este o mașina hibridă, de familie, care este atât de populară printre șoferii de taxi, care împărtășește multă tehnologie cu alte Toyota, cum ar fi RAV4, Avensis și Auris. Unii proprietari s-au plâns de calitatea interiorului modelului Toyota Prius, deși fiabilitatea ei este extraordinară. Însă, dacă lucrurile nu merg așa cum te-ai așteptat, vestea bună în legătură cu această mașină este faptul că nu va trebui să plătești o avere ca să efectuezi reparațiile necesare.