brand

Top 5 cele mai fiabile mașini de oraș second hand. Ce să îți cumperi în 2023?

Top 5 cele mai fiabile mașini de oraș second hand. Ce să îți cumperi în 2023?

Fiabilitatea este una dintre cele mai importante caracteristici pe ar trebui să le căutăm la o mașină, întrucât nu e ca și cum ne-am permite să cumpărăm câte una diferită în fiecare lună.

Să nu ne interesăm despre fiabilitatea unui model auto, mai ales atunci când ne îndreptăm către unul second hand, ar fi una dintre cele mai mari erori pe care le putem face în investiția viitoare.

Așadar, dacă în anul ce vine plănuiești să îți cumperi o mașină de oraș din categoria second hand, echipa cautimasina.ro a făcut un top 5 cu cele care și-au demonstrat fiabilitatea până acum.

Evident, cele mai multe anunțuri și cele mai bune oferte de preț plus multe alte analize despre mașini, le găsești total gratis pe platforma noastră cautimasina.ro.

Locul 5: Suzuki Swift (2017 – prezent)

Dacă vrei o mașină cu personalitate, care atrage atenția dar care în același timp are și performanțe bune și nu te lasă la greu, cu siguranță ar trebui să alegi un Swift. Deși o mașină mică de oraș, Suzuki Swift are un design creat pentru a ieși în evidență, de la grila frontală cu accente cromate și până la jantele de aliaj și plafonul curbat. Motorul termic Dualjet cu tehnologie hybrid 12 V este echilibrul perfect între performanțe și consum. De asemenea, modelul nu a înregistrat prea multe probleme.

Locul 4: Hyundai i20 (2015 -2020)

Hyundai i20 se remarcă prin design și tehnologie intuitivă. i20 este disponibil cu două variante de propulsoare și trei tipuri de transmisie. Motorizarea 1,0 T-GDi, 100 CP este echipată în premieră cu sistemul mild hybrid 48 V, care poate fi asociat unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si 7 trepte (7DCT) sau cutiei de viteze manuala inteligenta, cu 6 trepte (iMT). Modelul i20 este și unul fiabil, demonstrând asta încă din anul 2015 când a fost prima dată lansat.

Locul 3: Volkswagen Up (2012-prezent)

Nu este doar mic și cochet, Up te va impresiona și prin calitatea sa atât la exterior cât și la interior prin sistemul de infotainment extrem de bine pus la punct. Ajungi la destinație cu ajutorul navigației, folosești funcția hands-free pentru a vorbi la telefon, recepționezi informații actuale din trafic, accesezi datele mașinii și asculți propria muzică în mașina. La bordul modelului up! totul este simplu şi confortabil. Mai mult decât atât, modelul este și fiabil, neînregistrând în general probleme grave.

Locul 2: Honda Jazz (2015-2020)

Deși a impresionat încă de la lansarea primei generații din 2015, actualul Honda Jazz oferă o experiență de condus unică. Sistemul de propulsie e:HEV, disponibil pe Honda Jazz, oferă o experiență de condus unică folosind cele 3 moduri de condus, Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive. De asemenea, noul Honda Jazz a fost proiectat cu un profil minimalist, eficient din punct de vedere aerodinamic și elegant. Fiecare detaliu oferă noului Jazz un aspect contemporan și o personalitate unică.

Locul 1: Toyota Aygo (2014 – 2022)

Se cunoaște faptul că brandul Toyota este unul fiabil și nici modelul Aygo nu face discrepanță. Este unul dintre cele mai bine construite modele de mașini de oraș și fiabilitatea sa este una dovedită. Gândește-te numai cât de des ai văzut acest model în flotele companiilor de delivery...Exact! Nu se află degeaba acolo. Se comportă bine pe stradă, este stabilă deși micuță, nu îți va pune probleme mari prin service iar experiența de condus este una chiar bună.