brand

Cele mai bune mașini germane în care să investești în 2023

Cele mai bune mașini germane în care să investești în 2023

Dacă vrei să-ți cumperi o mașină germană în 2023, atunci ai ajuns exact unde trebuie pentru că în acest articol, echipa cauțimașină.ro îți va prezenta cele mai bune alternative auto în care merită să investești.

Volkswagen Golf GTI

Volkswagen Golf GTI a fost un simbol al industriei auto încă din anul 1975 și, deși GTI de astăzi vine cu facilități precum lumini LED, indicatoare digitale și multe alte jucării la bord, formula de bază nu s-a schimbat cu nimic. În spatele caracterului practic și al tapițeriei vintage în carouri se află un motor puternic, cu transmisie manuală, caracterizat prin agilitatea unei mașini sport. Volkswagen continuă să investească în acest model adăugându-i recent Vehicle Dynamics Manager, o aplicație pentru mașină care le permite proprietarilor să ajusteze Golful GTI la preferințele lor de conducere. Volkswagen Golf GTI este un vehicul cu 5 locuri, disponibil în 4 nivele de echipare. Cel mai popular stil este 2.0T SE DSG, care pornește de la aproximati 37.000 eur și vine la pachet cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune față.

Argumente pro

Stilat și modern. Dinamică flexibilă. Când îl conduci, ai impresia că stai la volanul unei mașini mai scumpe. Practic pe benzină.

Argumente contra

Costă cam mult dacă ți-l dorești echipat până-n dinți. Spătarul scaunului este cam mic. Nu are nicio variantă electrică sau hibrid disponibilă.

Volkswagen Passat

Un sedan clasic de familie, Volkswagen Passat oferă o cabină spațioasă și mult spațiu și în portbagaj. Deși unele elemente ale designului cabinei îl fac să pară puțin învechit, el este totuși un sedan capabil, care merită luat în considerare de cei care își doresc să investească într-o mașină nemțească. Volkswagen Passat este un vehicul cu 5 locuri care vine în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Ediția Limitată 2.0T, care începe de la aproximativ 31.000 de euro și vine cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune pe față.

Argumente pro

O banchetă spațioasă în spate. Sistem infotainment ușor de operat. Un portbagaj practic, ajustabil în funcție de preferințe.

Argumente contra

Mașinile din aceeași clasă de preț pot avea interioare mai elegante. Nu ai din ce alege când vine vorba de motor pentru că există o singură variantă.

Audi A3

Audi A3 este lider printre sedanurile mici de lux. El oferă experiențe de top când vine vorba de condus, are un exterior sofisticat și un interior de top. A3 este o alegere excelentă pentru clasa sa de preț. El este un vehicul cu 5 locuri, disponibil în 2 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este Premium FWD, care pornește de la aproximativ 36.000 de euro și vine echipat cu un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune pe față.

Argumente pro

Distractiv de condus. O cabină incredibil de confortabilă. Foarte economică din toate punctele de vedere.

Argumente contra

Prea puțin spațiu de depozitare în portbagaj. Majoritatea opțiunilor ce țin de siguranță sunt opționale și trebuie să plătești mult pentru ele.

Volkswagen Jetta

Remarcabil la categoria mașini nemțești mici, Volkswagen Jetta, spațios și eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, oferă o experiență de condus captivantă, echilibrată. Când conduci acest model de mașină te bucur de o manevrabilitate perfectă, dar și de o direcție clară și zgomot puțin. Este perfect pentru oraș, dar mai ales la drum lung, pe autostradă, unde pasagerii din spate pot profita din plin de experiență și să tragă un pui de somn. Vorbind la modul general, această mașină are o valoare deosebită pe piața auto. Volkswagen Jetta este un vehicul cu 5 locuri, disponibil în 5 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este SE Automatic, al cărui preț începe de la 25.000 de euro, și are un motor I4 Turbo de 1,5 litri și tracțiune pe față.

Argumente pro

Experiență rafinată de condus. Spațios și pentru pasageri, dar și pentru bagaje. Incredibil de distractiv de condus.

Argumente contra

Rivalii principali ai acestui model au standarde mult mai ridicate când vine vorba de siguranță. Din anumite puncte de vedere interiorul pare ieftin.