brand

Top cele mai bune mașini de oraș ce vor fi lansate în 2023

Dacă anul acesta ți-ai pus în plan să îți cumperi o mașină nouă, cu care să te descurci cât mai ușor în oraș dar și de care să te îndrăgostești la prima vedere, am pregătit un top cu cele mai interesante lansări auto din 2023.

Echipa noastră a selectat cele mai bune variante de mașini mici, de oraș, ce merită așteptarea dacă vrei să te bucuri de modele noi nouțe dar și eficiente în același timp.

Bineînțeles, pentru cele mai multe oferte și anunțuri auto, te invităm să accesezi gratuit platforma noastră, cautimasina.ro.

Top cele mai bune mașini de oraș ce vor fi lansate în 2023

Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross este deja unul dintre SUV-urile mici pe care le preferăm și pe care le așteptăm în noul an. Nu numai că are un stil funky dar oferă și o experiență de condus relaxată. O versiune complet nouă a crossover-ului compact al mărcii franceze urmează să sosească în 2023, cu un design ușor modernizat și sisteme de propulsie electrificate. Ne putem aștepta să vedeme aceeași configurație de baterie și motor electric ca și cele folosite la Peugeot e-2008.

Top cele mai bune mașini de oraș ce vor fi lansate în 2023

Hyundai Kona

Noul model are un design ce atrage atenția cu adevărat: bare luminoase față și spate, iar la interior are încorporată tehnologia de infotainment preluată direct de la Hyundai Ioniq 5. Hyundai a declarat că noul model va fi disponibil pe benzină mild-hibrid, hibrid cu autoîncărcare și formă complet electrică, ceea ce înseamnă că mai multe categorii de cumpărători se pot bucura de noul model propus.

Top cele mai bune mașini de oraș ce vor fi lansate în 2023

Mini Cooper

Lansarea unei variante îmbunătățite pentru Mini este întotdeauna un eveniment extrem de așteptat în rândul fanilor acestei mașini, dar nu numai. Se pare că pentru noua generație a hatchback-ului emblematic se pregătește o dimensiune mai mică și un interior funky și minimalist. Se aștepta chiar la o colaborare cu cu artistul și designerul de modă Paul Smith, ceea ce va face ca noua varianta Mini să fie și mai așteptată. Viitorul model va fi disponibil atât pe benzină, cât și în varianta electrică.

Top cele mai bune mașini de oraș ce vor fi lansate în 2023

Smart #1

Nu mai este nicio noutate că SUV-urile au preluat controlul în preferințele șoferilor atunci când vine vorba de mașini de oraș (mai ales că eram obișnuiți cu mașini din clasa mică pentru acest gen de călătorie). Chiar și Smart a cedat și a făcut unul. Un rival al viitorului MINI Aceman, noul Smart #1 are un interior premium și un design funky și curbat și este așteptat să sosească pe la mijlocul anului 2023.

Top cele mai bune mașini de oraș ce vor fi lansate în 2023

Suzuki Swift

Suzuki Swift este o alegere excelentă dacă esți în căutarea unei mașini mici ieftine și distractive, iar o nouă generație acestui model este gata de lansare în 2023. La fel ca și până acum, noul Swift va fi disponibil cu tehnologie mild-hybrid , designul este păstrat în mare parte ca la modelul precedent însă ne așteptăm să existe și câteva componente suplimentare de tehnologie pentru a atrage cumpărătorii să facă upgrade.