brand

Top cele mai bune mașini de condus pe zăpadă în 2022

Top cele mai bune mașini de condus pe zăpadă în 2022

Să conduci în condiții meteo nefavorabile cum ar fi ploaie, temperaturi scăzute și zăpadă nu mai este chiar așa o mare corvoadă în ultima vreme pentru că mașinile sunt echipate cu multe sisteme de protecție și siguranță.

Cum iarna ne bate la ușă curând, ne-am curând să facem un top cu cele mai bune mașini de condus pe zăpadă în 2022, fie că vrei să le folosești la munte, fie că ai nevoie de ele doar în oraș.

Skoda Kodiaq

Deși Skoda Kodiaq nu este concepută ca un off-road, este capabil să se adapteze la condiții dificile de condus. Dacă optezi pentru versiunea 4×4 poți avea încredere că acest SUV îți poate oferi aderență și siguranță. Toate acestea în combinație cu garda sa mare la sol, îți va oferi certitudinea că nu vei rămâne blocat pe zăpadă.

Land Rover Defender

Acest model a fost conceput încă de la începuturile sale pentru a face față celor mai dificile condiții de condus, inclusiv pe un strat gros de zăpadă. Sistemul său 4×4 oferă multă aderență și o multitudine de componente electronice te vor asigura că vei putea străbate cele mai dificile drumuri.

Volvo V90 Cross Country

Condițiile meteorologice și de drum nu sunt întotdeauna prietenoase. În V90 Cross Country, tehnologia avansată și designul inteligent pot ajuta la crearea unei experiențe cu un control mai bun. Beneficiind de tracțiune integrală, modul Off Road, o gardă la sol ridicată, Controlul coborârii în pantă și suspensie pneumatică pe spate, V90 Cross Country poate ajuta la optimizarea tracțiunii, aderenței și siguranței, lăsându-te să te bucuri de o experiență de condus captivantă.

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser este una dintre cei mai capabile mașini de off road în care îți poți investi banii. Cu siguranță poți avea încredere în el și pe zăpadă. De asemenea, este echipat cu diferențiale blocabile care te vor ajuta să treci cu ușurință peste terenuri accidentate dar și cu sisteme ce fac ca mașina să fie extrem de aderentă pe carosabil umed sau cu zăpadă. Echipamentele si dotarile adoptate cu fiecare noua generatie au rafinat permanent caracterul masinilor, mai ales in zona confortului si sigurantei, dar nu au diluat abilitatile nelimitate in off-road asigurate de solutia constructiva cu caroserie neportanta si sasiu independent. Este arhitectura optima pentru performanta desavarsita in teren accidentat, garantand in acelasi timp confortul pasagerilor, protejati astfel de acrobatica intensa a suspensiilor.

Jeep Wrangler

Acest model a fost special construit pentru zăpadă și drumuri mai puțin prietenoase, așadar, vei putea avea încredere deplină în el. Noua generație dispune de un grup motopropulsor hibrid plug-in: un motor 2.0 turbo benzină și două motoare electrice, pentru un angrenaj care oferă un total de 380 CP, cuplat la un sistem de tracțiune integrală întotdeauna pregătit de aventură, atât în modul full electric, cât și hibrid. Cuplu maxim de 637 Nm și tracțiune mărite față de motorizările tradiționale, oferind performanțe off-road fără precedent, în siguranță deplină.