brand

Top 9 mașini americane pe care ți le recomandăm dacă vrei să investești într-un automobil fiabil

Top 9 mașini americane pe care ți le recomandăm dacă vrei să investești într-un automobil fiabil

Mașinile americane nu au stat niciodată rău la capitolul popularitate, dar în ultimul deceniu chiar au reușit să facă senzație. Chiar dacă mașinile japoneze ocupă în general primul loc în inimile șoferilor de pretutindeni, nici cele americane nu se lasă mai prejos și chiar au început să câștige locuri pretențioase în tot felul de topuri întocmite de specialiști.

Nouă de exemplu, echipei cauțimașină.ro, ne plac mașinile americane atât de mult încât am considerat de cuviință să facem un clasament cu mașini foarte fiabile și cu un design elegant, în care să includem doar mașini americane. Și iată ce a ieșit!

Top 9 cele mai bune mașini americane în funcție de proprietățile lor

Cea mai bună mașină americană din toate punctele de vedere: Tesla Model S

Tesla Model S, conform recenziilor cumpărătorilor, este una din cele mai bune mașini americane create vreodată. Ea este o mașină electrică, adaptată perfect cerințelor actuale ale pieții, dar și un vehicul ușor și distractiv de condus.

Cea mai bună mașină compactă din America: Ford Focus

Americanii nu sunt chiar atât de pricepuți când vine vorba de mașini compacte, dar totuși, dacă ai vrea să-ți iei o astfel de mașină de la ei, Ford Focus spunem noi că s-ar potrivi cel mai bine descrierii.

Cea mai bună mașină de talie medie din America: Ford Fusion

Chiar și în comparație cu modelele altor companii, Ford Fusion câștigă lejer titlul de cea mai bună mașină de talie medie din America. Ford Fusion este o mașină silențioasă, elegantă, pe care ți-o imaginezi ușor alergând pe străzile din Malibu și integrându-se perfect în peisajul torid, de pe coasta de Vest a Americii.

Cel mai bun sedan de dimensiuni generoase: Chevrolet Impala

Puține mașini ne-au impresionat atât de mult ca Chevrolet Impala și pe bună dreptate! Pentru ani buni Impala nu era decât un vehicul pe care îl găseai doar în firmele de închiriere de mașini, nu și la proprietarii obișnuiți pentru că nu prea aveai motive obiective să o cumperi. Dar modelele mai noi sunt pur și simplu impresionante. Interiorul lor este foarte luxos, motorul remarcabil de silențios și toate acestea vin la pachet cu un preț destul de scăzut.

Cel mai bun sedan sport pe care ni-l oferă americanii: Buick Regal

Uită de acoperișurile din vinil și roțile cu sârme, pentru că Regal nu mai este de mult o mașină cu un aspect antic, pe care o puteai vedea doar în muzee sau în cimitirele de mașini. Buick Regal, așa cum îi spune și numele, este o mașină de viță nobilă, cu o fiabilitate de luat în considerare și un preț acceptabil, care îți permite să economisești vreo 10.000 de dolari dacă o alegi în locul unui BMW seria 3 sau a unui Mercedes-Benz clasa C.

Cea mai luxoasă mașină americană: Cadillac CTS

Și iată că am mai inclus în această listă o mașină care bate toate stereotipurile! Este vorba de un model de Cadillac care rivalizează cu modele similare de la Audi, BMW și Mercedes-Benz. Cadillac CTS este o mașină cu linii sobre, plăcut de condus și cu o siluetă ușor atletică ce te cucerește de la prima privire.

Cea mai verde mașină fabricată de americani: Chevrolet Volt

Când vine vorba de mașini verzi, majoritatea șoferilor recunosc supremația modelului Prius de la Toyota. Dar Chevrolet Volt joacă după alte reguli. Chevrolet Volt este o mașină electrică, foarte îndrăgită de șoferii care au renunțat la benzină și care, după noi, nu poate fi depășită la grija pentru mediu decât de modelele Tesla.

Cel mai bun SUV de dimensiuni mici: Ford Escape

Așa cum am spus și mai sus, Americanii nu fabrică mașini mici. Dar totuși, dacă ar fi să alegem o mașină americană care să corespundă cât mai bine acestei descrieri ea este fără îndoială Ford Escape. Este o plăcere să conduci un Ford Escape, chiar dacă nu ești neapărat un fan al mașinilor americane, iar când vine vorba de fiabilitate, nu avem niciun lucru de care să ne plângem.

Cel mai bun SUV de dimensiuni medii: Dodge Durango

Dodge Durango pare o mașină de jucărie la prima vedere. Dar ea nu se joacă deloc când vine vorba de fiabilitate și experiența de condus.