brand

Cele mai puternice sedan-uri noi sub 40.000 euro

Din ce in ce mai multi producatori renunta la motoarele mari pentru masinile noi din motive de eficienta și emisii asa ca ne-am gandit sa cautam cele mai sportive mașini noi cu motor de maxim 2.000 cm3. Ne-am gandit sa facem acest top deoarece multi utilizatori ne-au spus ca nu agreeaza acest trend din partea mailor producatori de a oferi motoare din ce in ce mai mici.

De ce am ales limita de 2.000 cm3? Ne-am gandit ca aceasta capacitate cilindrica este perfecta pentru o masina de tip sedan din toate punctele de vedere: consum de combustibil, fiabilitate și cai putere.

Nu am vrut sa ne uitam la SUV, desi erau cateva modele ce se incadrau in criteriile noastre: masina noua cu motor de 2.000 cm3 și peste 200 de cai putere, insa, find vorba despre o masina de teren, putere nu se simte la fel ca atunci cand este vorba de un sedan.

O ultima mentiune inainte de a incepe topul, am ordonat mașini din top in functie de putere și nu de pret sau producator.

1. Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Incepem topul cu cea mai puternica masina pe care puteti sa o gasiti sub 40.000 euro, și anume Alfa Romeo Giulia. Oferta pe care noi am gasit-o este putin sub pragul de pret setat, este 39.258 euro, iar pentru acest pret cumparati 280 de cai putere, obtinuti dintr-un motor de 2.000 cm3 pe benzina.

Alfa Romeo Giulia despre care noi vorbim poate fii gasita la noi pe site impreuna cu alte oferte similare.

2. Volvo S60

Volvo S60

Am reusit sa gasim un Volvo S60 cu 250 cp chiar sub pretul setat de noi, și anume l-am gasit la 100 de euro distanta. Masina de 39.900 euro are un motor de 2.000 de centimetri cubi pe benzina.

Oferta pentru Volvo S60 pe care v-am prezentat-o poate fii gasita la noi pe site impreuna cu alte oferte similare.

3. Skoda Octavia

Skoda Octavia

La foarte putin cai putere distanta gasim masina de pe locul 3: Skoda Octavia RS. Versiunea RS reuseste sa produca 245 de cap putere folosind un motor pe benzina de 2.000 cm3. Totodata, noua Skoda Octavia este și cel mai ieftin sedan cu o putere de peste 200 de cai și un motor de 2.000 cm3, astfel, noi consideram ca este cea mai buna alegere din acest top din punct de vedere al raportului calitate/pret.

Oferta pentru Skoda Octavia RS pe care v-am prezentat-o poate fii gasita la noi pe site impreuna cu alte oferte similare.

4. Audi A6

Audi A6

In mod surprinzator am reusit sa gasim și un Audi A6 sub 40.000 euro cu motor de 2.000 cm3 și cu 245 CP, insa cu un rulaj de 7.900 KM, insa acest lucru nu cred ca ii deranjeaza pe cei care sunt in cautarea unei astfel de masini, mai ales ca modelul gasit este cu 4.134 € sub pretul mediu.

Audi A6 gasit de noi poate fii vizualizat la noi pe platforma impreuna cu alte oferte similare.

5. Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA

Ramanem tot in Germania și pentru urmatoare masina din top. Mercedes-Benz CLA este un sedan elegant, micut și cu performante pe masura. Masina pe care noi am gasit-o costa 38.608 euro și are 225 de cai putere.

Oferta pentru Mercedes-Benz CLA gasit de noi poate fii vizualizata la noi pe platforma impreuna cu alte oferte similare.

6. Skoda Superb

Skoda Superb

Daca esti un cautarea unui sedan mare și cu ceva putere, poate chiar și hibrid, atunci Skoda Superb iti poate oferi exact acest lucru cu un pret sub 40.000 euro. Versiunea PHEV a Superb-ului reuseste sa obtina 218 cai putere combinand putere motorului de 1.4 pe benzina și a motorului electric.

Skoda Superb hibrid gasit de noi poate fii vizualizat la noi pe platforma impreuna cu alte oferte similare.

7. Opel Insignia

Opel Insignia

Ultima masina din topul nostru este și cea care se afla fix la limita noasta inferioara de putere, la cei 200 de cai putere pe care noi i-am setat ca și standard. Am reusit sa gasim un Opel Insignia cu motor de 2.000 cm3 pe benzina ce dezvolta fix 200 de cai putere.

Opel Insignia gasit de noi poate fii vizualizat la noi pe platforma impreuna cu alte oferte similare.

Cele mai noi articole

Când vine vorba de mașini: noi sau vechi, asta este întrebarea!
Cele mai cautate 5 mașini in acest an
6 Motive pentru care să folosești un agregator de anunțuri atunci când cauți o mașină second hand
Top 5 cele mai bune hatchback-uri second hand sub 10.000 euro