brand

Top 5 cele mai bune mașini de oraș în 2022

Top 5 cele mai bune mașini de oraș în 2022

Mașinile mici au devenit unele dintre cele căutate clase, atât de femei cât și de bărbați, mai ales pe măsură ce orașele sunt din ce în ce mai aglomerate dar și costurile cu combustibilul din ce în ce mai mari.

De dimensiuni mici, ușor de parcat și de strecurat printre străzile înguste și parcările suprasolicitate, dar și cu indici de consum de combustibil favorabili, mașinile de oraș sunt printre tipurile preferate și de șoferii români, fie că vorbim de cele second hand, fie că luăm în calcul mașinile noi.

Așadar, dacă ești în căutarea mașinii tale perfecte de oraș, nu numai că te invităm să accesezi platforma noastră cautimasina.ro pentru a găsi modelul preferat, dar am făcut și un top 10 din care ai putea să te inspiri.

Iată care ar fi în viziunea noastră un top 10 pentru cele mai bune mașini de oraș ce merită achiziționate în 2022:

1. Volkswagen Polo

Deși destul de mică la exterior, Polo surprinde prin confortul de la interior și chiar stabilitatea în timpul condusului. Ușor de manevrat, ușor de parcat și cu un portbagaj destul de încăpător pentru clasa din care face parte, suntem siguri că Polo te va face să te îndrăgostești de confortul pe care ți-l va aduce în drumurile tale zilnice, mai ales că există și versiunea de cutie automată.

2. Peugeot 208

Stilul franțuzesc este din plin în această mașină. Cu un exterior cochet și fresh, este destul de atractivă și la designul interior. Disponibilă pe benzină, diesel și chiar electrică, nu are ce să nu îți placă la această mașină. Un sistem de infotainment cu ecran tactil de 7,0 inchi îți va fi extrem de necesar în timpul condusului iar posibilitatea de a integra și o hartă interactivă cu siguranță îți va face viața mai ușoară.

3. Hyundai i10

Nu putea lipsi din top nici acest model. Acest model arată ceva mai sportiv decât celelalte din clasa sa și deși interiorul nu pare să fie wow, ar trebui să iei în calcul numeroasele sisteme de siguranță pe care le are. De asemenea, este extrem de ușor de condus în oraș și cu siguranță vei atrage și priviri datorită designului.

4. Seat Ibiza

Deși la interior nu excelează foarte mult, lookul fresh și jucăuș la exterior te va face să îți dorești să o conduci. Nu stă rău nici la capitolul spațiu interior și confort iar Euro NCAP i-a acordat 5 stele pentru siguranța pasagerilor și pentru performanța frânării automate de urgență în oraș.

5. Audi A1 Sportback

Stilat, confortabil, practic și cu un consum destul de bun, Audi A1 impresionează prin siguranța pe care ți-o dă în timpul condusului și designul interior. Ecranul de infotainment este mult mai mare decât la celelalte modele din clasa sa iar calitatea cu care este executat modelul te va surprinde în cel mai plăcut mod posibil.