brand

Top 5 cele mai bune hatchback-uri second hand sub 10.000 euro

Sansele sunt, daca esti in cautarea unui hatchback second hand, sa vrei sa chestuiesti foarte multe pe masina, asa ca noi ne-am hotarat sa folosim platforma noastra și sa facem un top al celor mai bune hacthback-uri sub 10.000 euro.

Criteriile pe care baza carora noi am ales masinile sunt:

  1. Sa aiba pretul sub 10.000 euro
  2. Sa fie fabricate dupa 2013
  3. Sa aibe cel mult 150.000 KM rulaj
  4. Sa fie fiabile
  5. Sa aibe un cost de intretinere scazut

Dupa ce am pus totul cap la cap am reusit sa obtinem urmatorul top:

5. Honda Civic

Honda Civic

Stim cu totii despre fiabilitate masinilor japoneze, iar Honda Civic este un exemplu perfect pentru o astfel de masina. Hatchback-ul nipon poate nu ofera o experienta de condus la fel ca Volkswagen Golf sau Ford Focus, insa compenseaza foarte bine la capitolul confort și calitate a materialelor folosite la interior.

Lista completa cu modelele de Honda Civic pe care noi le propunem poate fi gasit la noi pe site.

4. Mazda 3

Mazda 3

Mazda 3 este un hatchback frumos și bine conceput. De fapt, o consideram una dintre cele mai elegante mașini din aceasta lista, avand un interior de inalta calitate și o tinuta de drum relativ sportiva pentru o astfel de masina. Din pacate, Mazda 3 nu beneficiaza de o varietate atat de mare in materie de oferte, insa sunt cateva mașini foarte bune disponibile in acest moment.

Lista completa cu modelele de Mazda 3 pe care noi le propunem poate fi gasit la noi pe site.

3. Opel Astra

Opel Astra

Daca pana acum toate masinile pe care le-am prezentat au putin oferte disponibile, Opel Astra are suficiente, și anume peste 120 de mașini din care poti sa alegi exact configuratia perfecta pentru tine.

Lista completa cu toate ofertele pentru Opel Astra pe care noi le propunem poate fi gasit la noi pe site.

2. Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf este poate cea mai populara masina din Europa in ultimul deceniu, astfel, și ofertele sunt din belsug, iar din acest motiv noi am reusit sa gasim o masina care sa se incadreze in cerintele noastra chiar și din 2018. Odata cu abundeta de oferte mai vine și faptul ca poti alege din diverse nivele de echipare și motorizari.

Lista completa cu modelele de Volkswagen Golf pe care noi le propunem poate fi gasit la noi pe site.

1. Ford Focus

Ford Focus

Desi Volkswagen Golf este cea mai bine vanduta masina din Europa, la noi, numarul de oferte pentru Ford Focus il depaseste. Astfel noi am gasit, in momentul de fata, 160 de oferte pentru Focus, fata de 140 pentru Golf, iar numarul mare de oferte inseamna, din nou, ca avem o varietate mare din care sa alegem, cu cea mai noua masina fiind tot din 2018.

Daca esti interesat sa vezi una din cele 160 de oferte pentru Ford Focus, atunci te poti uita la noi pe platforma sa vezi ce oferta ti se potriveste cel mai bine.

Cele mai noi articole

Când vine vorba de mașini: noi sau vechi, asta este întrebarea!
Cele mai cautate 5 mașini in acest an
6 Motive pentru care să folosești un agregator de anunțuri atunci când cauți o mașină second hand