brand

Top 5 cele mai bune mașini mici de lux

Top 5 cele mai bune mașini mici de lux

Ok…mașinile mari, cu designuri exterioare uluitoare și interioare stilate este clar că vor atrage mereu atenția, însă asta nu înseamnă că sunt preferate de către toți șoferii.

Din fericire, producătorii au în gama lor și mașini mici de oraș la fel de luxoase ca frații lor mai mari, cu dotări de ultimă generație și care arată chiar spectaculos.

Astăzi îi propunem un top 5 cu cele mai bune mașini de lux pe care le poți cumpăra în 2022.

Verifică ce oferte de preț găsești pe cautimasina.ro.

Audi A3

Audi A3 combină fiabilitatea motorului de Golf (împrumutând de la acesta caracteristicile) cu un exterior destul de sportiv și un interior cu adevărat de calitate. Cu siguranță această rețetă nu avea cum să dea greș, drept dovadă că A3 este apreciat de către cei care doresc o mașină mica de oraș dar care să fie din categoria lux. A3 este mixul perfect între confort, tehnologie, economie de combustibil și siguranță. Dacă vrei o doză mai mare de adrenalină, există și varianta de Audi RS3, care combină caracterul practic al hatchback-ului cu accelarație de supercar.

BMW Seria 1

BMW Seria 1 a fost parcă proiectat pentru a atrage toate privirile. Designul său se face remarcat imediat și este imposibil să nu îl remarci chiar și în aglomerația urbană. Interiorul este definit de calitatea premium a materialelor și a dotărilor prezente iar întreaga senzație atunci când îl conduci chiar este una de lux. De asemenea motoarele eficiente, tracţiunea faţă în premieră pentru acest model de BMW şi tehnologiile de şasiu de ultimă generaţie garantează experienţe de condus pline de dinamică şi sportivitate, în timp ce tehnologiile inovatoare şi sistemele inteligente de asistenţă au grijă să ajungi întotdeauna la destinaţie în siguranţă şi confortabil.

Mercedes A Class

Cea mai recentă versiune a Mercedes A-Class este mult optimizată față de predecesorul său și devine o concurență serioasă pentru BMW Seria 1 și Audi A3. Accentul este pe rafinament, confortul de a conduce și de a crea o experiență cât mai bună proprietarilor și de aceea, deși nu are un design sportiv ca rivalele amintite mai sus, Mercedes A Class este o alegere perfectă pentru o mașină de oraș dar luxoasă.

Mazda3 Hatchback

Cu o caroserie de-a dreptul senzuală dar care exprimă putere, precizie și agilitate în același timp, Mazda 3 Hatchback 2022 te va încânta. Interiorul său rafinat îți va active toate simțurile și vei simți că te afli la volanului unei mașini de calitate. De asemenea, motoarele recente Skyactiv combină performanțele remarcabile cu o economie excelentă de combustibil, oferind în același timp o capacitate de reacție fantastică și bucuria unică a condusului.

Mini Clubman

Foarte versatil şi cu o echipare excepţională, MINI Clubman oferă un amestec seducător de design, putere şi rafinament. Conceput pentru a găzdui cinci persoane în confort maxim, cu suprafeţe interioare iluminate şi materiale premium, este atât palpitant, cât şi sofisticat. Detaliile de design subtile şi captivante îţi îmbogăţesc habitaclul şi încadrează spectaculosul afişaj de 8,8”. De asemenea este dotat cu cele mai noi tehnologii care te ajută să fii mereu conectat şi amuzat.