brand

Top 3 cele mai bune mașini europene din ultimi 10 ani

Top 3 cele mai bune mașini europene din ultimi 10 ani

Industria auto s-a dezvoltat impresionant de mult în ultimii ani. Au apărut branduri noi, altele au dispărut, au fost create modele extraordinare, care au impresionat o lume întreagă. De aceea, dacă dorești să-ți cumperi o mașină second hand, niciodată nu a fost un moment mai potrivit ca acum! Descoperă pe platforma cauțimașină.ro topul celor mai bune mașini lansate pe piață după anul 2010 și apoi caută tot aici un anunț care să-ți îndeplinească toate așteptările.

Jaguar I-Pace

Tesla nu este singura companie de automobile care a lăsat o întreagă lume cu gura căscată în ultimii 10 ani, aruncând pe piață lansând unul după altul modele precum: Modelul S, Modelul X și Modelul 3, dar există și alte mărci care au creat modele absolut remarcabile.

Jaguar I-Pace reușește să îmbine tehnologia de ultimă oră cu o gamă de automobile foarte rapidă și cu un interior practic. De asemenea, foarte important este faptul că poți beneficia de toate acestea în timp ce conduci un Jaguar de ultimă generație, agil și cu performanțe uluitoare, pur-EV.

Jaguar I-Pace este o mașină atât de plăcută de condus încât vei aștepta cu nerăbdare orice porțiune goală, dreaptă de drum. Te vei distra atât de mult cu această mașină încât vei uita complet că este o mașină electrică. Și aceasta este poate cea mai mare realizare dintre toate.

I-Pace ne-a impresionat atât de mult încât am considerat că merită să fie inclusă în lista noastră și poate chiar să primească puțin mai multă recunoștință decât îi arătăm noi aici.

Porsche 911 R

Departamentul GT de la Porsche a reușit să obțină succese uimitoare cu aproape fiecare model lansat în ultimii ani. Dar chiar și în această situație, 911 R este puțin spus special. Dacă ne uităm mai bine la el, Porsche 911 R este de fapt o caroserie și o suspensie ca cele de la GT3, cu un motor GT3 RS de 4,0 litri și șase pistoane, care produce 493 CP. Merită să menționăm și faptul că are o cutie manuală cu șase trepte.

Produsul final ce rezultă din aceste ingrediente este una dintre cele mai bune mașini de oraș create vreodată. Porsche 911 R se deosebește de modelele GT3 și hard-core GT3 RS, oferind trăsături clasice într-un pachet ultra-capabil. Iar motorul toarce ca o pisicuțe, făcând experiența de condus cu atât mai plăcută cu cât sunetul produs este amortizat.

Cea mai mare și singura nemulțumire a noastră în legătură cu acest model este producția limitată. Mașinile atât de bune nu ar trebui să devină indisponibile atât de repede, dar cel puțin există suficient de mulți proprietari care vor să-l înstrăineze încât să-l găsești cu succes pe undeva, second-hand.

Volvo XC90

Având în spate o istorie de bad boy pe șosele, de pe vremea modelului boxy, producătorul suedez a folosit noul SUV pentru a prezenta lumii întregi un design nou-nouț, care așa cum se aștepta probabil, s-a dovedit că merită comemorat. În gama Volvo există acum modele potrivite pentru absolut orice, adaptate pentru orice tip de drum, începând cu crossover-ul XC40 și terminând cu limuzina S90, dar incluzând de asemenea și tot ce se află între ele.

Dintre toate modelele pe care Volvo le-a creat vreodată, XC90 se remarcă într-un mod special prin introducerea unei noi platforme, denumită SPA, dar și cu o arhitectură de produs scalabilă care va continua să sprijine dezvoltarea tuturor mașinilor din seriile 60 și 90 ale mărcii.

Tehnologia Volvo cu care este dotat modelul Volvo XC90 a fost concepută și ținând cont de nevoia de electrificare, lucru pe care s-a pus un accent deosebit încă de la început, și a devenit astfel motivul pentru care Volvo a ajuns acum un jucător-cheie pe piața extrem de competitivă a berlinelor și SUV-urilor cu emisii reduse.

Vrei o mașină fiabilă? O mașină cu care să-ți poți conduce familia în siguranță pe cele mai provocatoare drumuri și către cele mai spectaculoase destinații, bucurându-te din plin nu doar de perspectiva explorării unui loc nou, dar și de călătorie în sine? Atunci investește cu toată încrederea într-un Volvo XC90 și nu vei rămâne deloc dezamăgit de decizia ta!