brand

Top 10 mărci de mașini pe care ți le recomandăm dacă vrei o investiție sigură

Top 10 mărci de mașini pe care ți le recomandăm dacă vrei o investiție sigură

În fiecare an, un centru de testare independent din SUA, Consumer Reports, dă publicității un raport cu privire la cele mai bune mașini care au fost testate și cumpărate în anul precedent de către șoferi.

Criteriile care se iau în calcul sunt diverse, fiabilitatea, manevrabilitatea, designul, puterea sau confortul fiind câteva dintre ele.

Deși în lista lor există modele care se află doar pe piața americană, am ales un top 10 de mărci care se pretează și pentru Europa și bineînțeles pentru țara noastră.

Așadar, dacă și tu vrei să îți schimbi mașina, nu ar fi rău să consulți topul de mai jos și să vezi care ți s-ar potrivi.

Mărcile și modelele lansate de acestea, mai noi sau mai vechi, le vei găsi la vânzare pe platforma noastră cautimasina.ro.

Pe lângă toate ofertele relevante din piață și toate anunțurile cu vânzări auto ce sunt postate în peste 160 de site-uri de profil, cautimasina.ro îți oferă pentru fiecare anunț în parte și analize de kilometraj, depreciere, preț sau istoric auto astfel încât tu să alegi varianta optimă pentru tine.

1. Mazda a obținut locul 1 în topul celor mai bune mașini din 2021 și a reușit să depășească la fiabilitate mărci consacrate ca BMW sau Porsche.

2. BMW ocupă locul 2 în top, marca nemțească reușind să se impună prin caracteristici de calitate și eficiență. Tehnologia, confortul, aspectul, dotările și performanțele motoarelor fac ca BMW să fie una dintre cele mai iubite mărci de către șoferii din întreaga lume.

3. Marca japoneză Subaru impresionează prin ingineria sa și dotările de siguranță, confort și performanțe în timpul condusului.

4. Porsche are stil, fie că vorbim despre SUV-urile sale, fie că ne referim la modelele sport. Impresionează prin designul exterior de fiecare dată, și-a dovedit fiabilitatea și este o plăcere să conduci orice model al acestui brand.

5. Honda a fost întotdeauna un adversar pentru celelalte mărci în ceea ce privește economia de combustibil. Se pare că în ultimii ani însă, se ”bate” cu competitorii săi și în ceea ce privește fiabilitatea.

6. Lexus înseamnă lux din toate punctele de vedere iar șoferii care au apucat să conducă o astfel de mașină suntem convinși că s-au îndrăgostit. Inspiră multă clasă și eleganță, dar în același timp confortul, fiabilitatea, siguranța și performanța sunt alte atuuri care fac această marcă atât de plăcută.

7. Toyota este consecventă în ceea ce privește fiabilitatea, calitatea, satisfacția clienților și grija pentru mediul înconjurător, multe dintre modelele sale fiind extrem de apreciate. Iar raportul calitate-preț este unul greu de egalat de către adversarii săi.

8. Hyundai aproape că se bate cu Toyota în ceea ce privește caracteristicile de fiabilitate, confort și stabilitate. În plus, și această marcă se îngrijește tot mai mult în a lansa modele cu emisii 0.

9. Audi este cunoscut pentru designul său exterior și interiorul de o calitate garantată. De asemenea, se mândrește cu tehnologii avansate, performanțe excelente și digitalizarea care ajută șoferii să aibă un confort extrem de mare la volan.

10. Volkswagen nu putea lipsi de pe listă, fiind una dintre mărcile cele mai iubite și de către șoferii români. Sunt agile, confortabile și fiabile iar raportul calitate-preț este unul extrem de bun.