brand

Top 10 mașini cu cele mai moderne tehnologii de infotainment

Top 10 mașini cu cele mai moderne tehnologii de infotainment

Tehnologiile moderne cu care sunt echipate cele mai recente versiuni de autoturisme asigură înregistrarea tuturor informațiilor importante din autovehicul, furnizarea acestora către conducătorul auto și asocierea lor cu serviciile de internet.

De la „sistemele de navigație prin satelit” la sistemele avansate de asistență a conducătorilor auto, tehnologiile moderne sporesc confortul și întreaga experiență de condus. Sistemele moderne de infotainment înseamnă mult mai multe decât simpla afișare a informațiilor relevante despre autovehicul: asigură un schimb simplu de informații între șofer, autovehicul și mediul exterior, precum și conducerea automatizată și integrarea optimă a dispozitivelor mobile

De aceea, astăzi ne-am gândit să îți punem la dispoziție o listă întocmită în urma unui sondaj realizat de Driver Power UK cu mașinile care au cele mai moderne tehnologii de infotainment.

Vezi ce oferte de preț găsești pe cautimasina.ro și alege varianta care te avantajează cel mai mult.

Pe primele 3 poziții pentru cele mai apreciate 10 mașini cu cele mai moderne tehnologii de infotainment se află: Hyundai Kona, Kia Xceed și Mini Cooper Hatch.

Hyundai Kona este apreciat pentru conectivitatea cu smartphone-ul, vizibilitatea și sensibilitatea ecranului tactil, ușurința de utilizare a comenzilor și a sistemului audio.

Kia Xceed impresionează cu vizibilitatea și sensibilitatea ecranului tactil și pentru ușurință în utilizare dar și pentru echilibrul comenzilor.

Clasat pe locul 3, Mini Cooper este apreciat de către șoferi pentru ușurința utilizării comenzilor și calitatea sistemului audio.

Iată care este lista completă cu top 10 mașini care au cele mai moderne tehnologii de infotainment:

  1. Hyundai Kona
  2. Kia Xceed
  3. Mini Hatchback
  4. Kia Rio
  5. Dacia Duster
  6. Mazda Cx-5
  7. Renault Captur
  8. Kia Sportage
  9. Kia Picanto
  10. Skoda Kodiaq