brand

Top 10 cele mai populare căutări pentru mărci auto de lux în online

Top 10 cele mai populare căutări pentru mărci auto de lux în online

E adevărat că majoritatea nu ni le permitem, dar cu siguranță mulți dintre noi le le căutăm, dorim să le vedem și le admirăm.

Vorbim despre mașini de lux care ne uimesc de fiecare dată nu numai prin design, ci și prin performanțele și opțiunile parcă din viitor cu care sunt dotate.

Mai jos îți punem la dispoziție un top 10 cu cele mai populare căutări pentru mărci auto de lux realizate în mediul online în perioada 2021-2022.

Dacă vrei să vezi ce anunțuri de vânzare găsești cu aceste branduri auto, te invităm să intri pe platforma noastră cautimasina.ro și să verifici cele mai bune oferte.

10. Land Rover

Land Rover continuă să rămână în top când vine vorba de noi tehnologii. Producătorul britanic de mașini rămâne unul dintre cele mai populare branduri de mașini de lux online, datorită parteneriatelor recente cu linia spațială comercială Virgin Galactic și tehnologia de purificare a aerului condiționat de la nanoe X de la Panasonic. Consumatorii caută informații despre această marcă, se implică în discuții și sunt extrem de interesați de cele mai noi opțiuni pe care le pune la dispoziție Land Rover cu modelele sale.

9. Ferrari

În septembrie 2022 se va lansa Ferrari Purosangue, primul SUV de lux al mărcii, o mișcare destul de neașteptată având în vedere profilul de mașini cu care și-a obișnuit Ferrari admiratorii. Ferrari Purosangue a fost creat cu intenția de a rivaliza cu Lamborghini Urus și Aston Martin DBX și de aceea în 2021-2022 au fost extrem de multe căutări despre acest model pentru că internauții au fost destul de curioși să afli detalii despre el.

8. Lamborghini

Lamborghini a avut profituri record în perioada 2021-2022, livrând 7.430 de mașini la nivel global, cu profituri de 1,9 miliarde de dolari. Un accent tehnologic a menținut însă numele Lamborghini activ pe rețelele de socializare: integrarea Alexa Amazon în Huracán EVO.

7. Volvo

Volvo a atras atenția în 2021-2022 mai ales prin faptul că cinci modele de ale sale au fost adăugate pe lista IIHS Top Safety Pick Plus dar și prin ideea de a produce vehicule complet electrice până în 2030.

6. Lexus

Deși marca nu a atins prea mult vârful în ceea ce privește cota de piață și atenția, aceasta vrea să schimbe asta până în 2025. Dezvăluirea LF-Z Electrified sugerează că vin lucruri mari, împreună cu planul Lexus de a introduce 20 vehicule noi sau reproiectate la nivel global în următorii patru ani.

5. Porsche

Brandul a atras atenția în online mai ales prin lansarea primului Porsche electric dar și a modelelor Taycan, 4S, Turbo și Turbo S și Taycan Cross Turismo.

4. Tesla

Este numărul unu în popularitatea online pe piața SUA. Înființată în iulie 2003, Tesla rămâne cel mai apreciat producător auto din lume în ceea ce privește ”lumea electrificată” din industria auto.

3. Audi

Toate privirile s-au îndreptat asupra tehnologiei inovatoare folosită de Audi, de la noua mașină sport electrică care se luptă cu Tesla până la fotografii care surprind filmările mult așteptatului Audi Q9. Intrarea pe piața vehiculelor electrice a fost o prioritate pentru producătorul german de mașini de lux în ultimii ani și asta i-a interesat și pe internauți.

2. Mercedes Benz

Mercedes-Benz ocupă locul al doilea pe lista noastră cu cele mai populare mărci de mașini de lux online și este cel mai valoros brand de automobile de lux în 2021-2022.

Redefinind luxul din noua epocă cu o gamă de super-cars alimentate cu baterii, Mercedes-Benz și-a păstrat poziția aproape de vârf datorită atenției sale pentru detalii și a implementării tehnologiei.

1. BMW

BMW este cel mai popular brand de automobile de lux căutat în online având un procent de 22,8% din interesul de căutare în 2021-2022. Trecerea mărcii la vehiculele electrice de lux dar și mult așteptatele BMW M3 și M4 au contribuit cu siguranță la atragerea atenției.