brand

Cauți o Skoda? Vezi ce anunțuri sunt postate pe CautiMasina.ro

Cauți o Skoda? Vezi ce anunțuri sunt postate pe CautiMasina.ro

Înființată în 1925 în Cehia, prin fuzionarea companiei Laurin & Klement care inițial producea biciclete și motociclete și a companiei Skoda din Pielsen, marca Skoda a devenit unul dintre cei mai importanți producători de autoturisme.

Cunoscută pentru calitatea mașinilor produse ce fac parte din clasa medie, Skoda este văzută destul de des pe străzile orașelor. Cu cheluieli de întreținere avantajoase, cu spațiu interior confortabil pentru familii dar și pentru cei singuri, această marcă este aleasă și de către șoferii români. Nu întâmplător modelul Skoda Octavia este atât de des cumpărat de români: este o mașină potrivită pentru întreaga familie, confortabilă de condus, un portbagaj generos și cu un consum urban de sub 4 l/100 km.

Dacă și tu ești în căutarea unui model Skoda, verifică ce anunțuri sunt disponibile pe cautimasina.ro, atât pentru mașini noi, cât și pentru mașini second hand.

Iată ce modele de Skoda vei găsi pe platformă: Citigo, Enyaq, Fabia, Felicia, Kamiq, Karoq, Kodiak, Octavia, Praktik, Rapid, Roomster, Scala, Superb, Yeti.

Cum ești sigur că alegi Skoda potrivită pe cautimasina.ro?

Procesul de cumpărare al unei mașini este cu siguranță unul complex și trebuie să iei în calcul criterii multiple de la bugetul disponibil, până la nevoile pe care trebuie să ți le îndeplinească viitoarea ta mașină.

Dacă Skoda este marca ta de suflet și vrei să vezi ce modele sunt de vânzare pe piața auto din România, platforma cautimasina.ro te ajută să fii eficient și să iei cea mai bună decizie.

Pentru că noi funcționăm ca un integrator, strângem anunțurile cu vânzări de mașini noi și mașini second hand din peste 160 de site-uri și ți le punem la dispoziție într-un singur loc.

În secțiunea Caută din site este suficient să completezi la brand ”Skoda” și să alegi ce criterii sunt relevante pentru viitoarea ta mașină: model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului.

Platforma îți va returna toate anunțurile cu modelele care se potrivesc criteriilor alese de tine. Mai mult, pentru fiecare anunț în parte, vei avea parte de mai multe informații decât descrierea clasică cu care ești obișnuit.

Pe cautimasina.ro poți verifica istoricul mașinii astfel încât să fii sigur că numărul de kilometri este real sau că aceasta nu a fost implicată în vreun accident rutier.

De asemenea, poți evalua dacă un anunț care îți face cu ochiul are un preț corect care se încadrează în media pieței sau dacă numărul de kilometri al mașinii se încadrează în medie în funcție de anul de fabricație.

Mai mult, poți vedea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru tine.