brand

Marca Hyundai este printre anunțurile de vânzări auto de pe CautiMasina.ro

Marca Hyundai este printre anunțurile de vânzări auto de pe CautiMasina.ro

Fondat în 1967, Hyundai Motor Company a devenit, de-a lungul timpului, unul dintre cei mai mari producători coreeni de automobile. În 1968 a fost semnat un acord de licenţă cu Ford şi a fost lansat modelul Hyundai Cortina.

Primul model producţie proprie, Pony, a fost realizat după designul lui Giorgio Giugiaro de la ItalDesign şi avea la bază tehnologia japoneză Mitsubishi. A fost exportat în Guatemala şi El Salvador, iar în următorii ani au început şi exporturile spre Ecuador şi ţările Benelux. În 1980 a fost introdus pe piaţă modelul Mark V şi a fost lansat modelul Granada. Anul următor a fost încheiat un parteneriat tehnic cu Mitsubishi, iar în 1982 a fost introdus modelul Pony 2.

Pe piaţa europeană, marca Hyundai a apărut pentru prima dată în toamna anului 1990 prin modelul Lantra, care în doar cinci ani a fost reconcepută pentru a lansa a doua generaţie a acestui model.

De atunci, Hyundai a lansat numeroase modele și a devenit un concurent tot mai puternic pe piața din Europa, raportul calitate-preț atrăgând atenția publicului larg.

Iată ce modele Hyundai găsești pe cautimasina.ro: Accent, Atos, Bayon, Coupe, Elantra, Genesis, I10, I20, I30, I40, Ix20, Ix35, Ix55, Kona, Matrix, Santa Fe, Sonata, Terracan, Tucson.

Cum ești sigur că alegi un Hyundai potrivit pe cautimasina.ro?

Procesul de cumpărare al unei mașini este cu siguranță unul complex și trebuie să iei în calcul criterii multiple de la bugetul disponibil, până la nevoile pe care trebuie să ți le îndeplinească viitoarea ta mașină.

Dacă Hyundai ți-a atras atenția și vrei să vezi ce modele sunt de vânzare pe piața auto din România, platforma cautimasina.ro te ajută să fii eficient și să le găsești pe cele potrivite pentru tine. Integrăm anunțurile cu vânzările auto postate în peste 160 de site-uri și astfel vei avea în același loc toate anunțurile cu mașini noi și mașini second hand Hyundai.

În secțiunea Caută din site este suficient să completezi la brand ”Hyundai” și să alegi ce criterii sunt relevante pentru viitoarea ta mașină: model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului.

Platforma îți va returna toate anunțurile cu modelele care se potrivesc criteriilor alese de tine. Mai mult, pentru fiecare anunț în parte, poți verifica istoricul mașinii astfel încât să fii sigur că numărul de kilometri sunt reali sau că aceasta nu a fost implicată în vreun accident rutier.

De asemenea, poți evalua dacă un model care ți-a atras atenția are un preț corect care se încadrează în media pieței sau dacă numărul de kilometri al mașinii este cel real.

Mai mult, poți vedea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită pentru tine.