brand

Cauți un Ford? Vezi ce anunțuri sunt pe CautiMasina.ro

Cauți un Ford? Vezi ce anunțuri sunt pe CautiMasina.ro

Henry Ford a schimbat viața multor oameni, în 1903 fondând în Detroit marca de automobile Ford care a produs de-a lungul timpului mașini practice și accesibile. Linia mobilă de asamblare și tehnicile de producție de masă pe care le-a inventat au stabilit standardele prin care mașina personală începea să devină un bun din ce în ce mai accesibil.

Ford a introdus diferite metode de producere în masă a automobilelor și managementul în masă a unei forțe de muncă industriale, în special producția pe bandă rulantă a automobilelor. Combinația lui Henry Ford de fabrici eficiente, muncitori bine plătiți și prețuri mici a revoluționat lumea automobilelor.

Prin modelul T, scos pe piață în 1908, Henry Ford și-a îndeplinit visul de a fabrica un automobil fiabil, eficient ți cu un pret rezonabil. Acest vehicul a marcat o nouă era în transportul personal: era ușor de utilizat, de întretinut și de manevrat.

Astăzi, Ford este cunoscut pentru modelele sale în întreaga lume iar liniile sale de design și performanțele tehnice fac ca Ford să fie una dintre cele mai alese mărci pentru mașinile de oraș. Confortabile, spațioase, cu un consum moderat, mulți dintre șoferi aleg modelele Ford pentru transportul de zi cu zi.

Pe cautimasina.ro găsești modele Ford atât în secțiunea de mașini noi, cât și în cea de mașini second hand. La o singură căutare descoperi anunțuri de vânzări pentru Ford B-Max, Bronco, Cougar, Courier, Ecosport, Edge, Escape, Escort, Explorer, F150, F250, Fiesta, Focus, Fusion, Galaxy, GT, Ka, Kuga, Maverick, Mondeo, Mustang, Puma, Ranger, S-max, Streetka, Tourneo.

Cum găsești modelul de Ford potrivit pe cautimasina.ro?

Accesează secțiunea Caută din platformă, completează criteriile care te interesează (model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei sau al combustibilului) și cautimasina.ro îți va returna toate anunțurile de vânzare pentru modelele Ford disponibile în acel moment pe piața.

Pentru că știm că procesul decizional de a cumpăra o mașină, fie ea nouă sau second hand, este unul de durată și care necesită multă atenție, pe cautimasina.ro vei găsi mai mult decât o descriere tehnică a mașinilor.

Ai posibilitatea de a verifica istoricul mașinii și de a vedea dacă ceea ce spune vânzătorul este real din punct de vedere kilometri sau dacă mașina a fost implicată în vreun eveniment rutier.

De asemenea, în secțiunea Evaluează poți afla dacă prețul pentru modelul găsit de tine se încadrează în media pieței, sau dimpotrivă este mai mare sau mai mic.

Poți vedea și deprecierea în timp a modelului ales de tine, ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație sau puterea motorului.