brand

Cele mai bine vândute mașini europene în Rusia

Cele mai bine vândute mașini europene în Rusia

Rusia este cea mai mare țară din lume, dar și o putere la nivel economic și politic. Ea se remarcă pe multe planuri, iar industria auto nu este o excepție. Rusia produce mașini în masă, dar pe lângă mașinile produse local, acolo se conduc și multe mașini europene, exact așa cum vedem pe străzile din România și în restul continentului. Te întrebi ce branduri mai exact? Află din acest articol întocmit de echipa cauțimașină.ro!

1. Skoda Rapid PA-II

Škoda Rapid PA-II este una dintre cele mai bine vândute mașini din Rusia, având peste 200.000 de unități vândute doar în ultimul an. Škoda Rapid PA-II este un sedan compact care oferă șoferilor confort și confort amplu, făcându-l o alegere ideală pentru condusul în oraș.

Mașina oferă o economie mare de combustibil și o performanță fiabilă, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească costurile cu combustibilul. Mașina oferă, de asemenea, mult spațiu de încărcare și spațiu generos pentru picioare, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru familii.

2. Volkswagen Polo

Volkswagen Polo este cea mai bine vândută mașină din Rusia și a fost în ultimii cinci ani. Hatchback-ul fiabil și elegant este cunoscut pentru economia sa bună de combustibil și costurile reduse de funcționare, făcându-l o alegere atractivă pentru șoferii care au grijă de buget.

De asemenea, este popular printre cei care urmăresc să investească într-o mașină de familie practică și confortabilă. Polo este disponibil în diferite niveluri de echipare și dimensiuni de motor, oferind șoferilor o mulțime de opțiuni. Vine la pachet cu diverse tehnologii de asistență pentru șofer, cum ar fi Lane Assist, Front Assist și Pedestrian Protection. De asemenea, are diverse funcții de infotainment, inclusiv Apple CarPlay și Android Auto.

3. Opel Astra

Opel Astra este una dintre cele mai bine vândute mașini din Rusia și așa a fost încă de la introducerea sa pe piață în anul 1991. Astra este cunoscută pentru fiabilitatea, confortul și accesibilitatea sa, făcându-l o alegere excelentă pentru șoferii ruși. Este disponibil și în stiluri de caroserie sedan și hatchback, oferind șoferilor diverse opțiuni din care să aleagă.

Astra este disponibilă cu diverse motoare, inclusiv motoare pe benzină de 1,6 și 2,0 litri și un motor turbo diesel de 2,0 litri. Toate aceste motoare au obținut evaluări excelente de economie de combustibil, făcând din Astra o opțiune economică pentru cei care caută o mașină de încredere la un preț accesibil.