brand

Cele mai bune mașini de cumpărat în 2022. Sunt printre cele mai rezistente

Cele mai bune mașini de cumpărat în 2022. Sunt printre cele mai rezistente

Să alegi mașina potrivită pentru nevoile tale nu este deloc o treabă ușoară, mai ales dacă intenționezi ca această să fie nouă, deci implicit să aloci o sumă de bani nu tocmai mică.

Cele mai importante criterii de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să cumperi un autoturism nou ar trebui să fie specificațiile acesteia privind performanța, siguranța, confortul și consumul.

Pe lângă toate acestea, sigur ar trebui să te îndrepți către mărci care și-au dovedit rezistența de-a lungul timpului dacă vrei să nu petreci prea mult timp în service. Și pentru a vedea care sunt cele mai fiabile mărci ai putea să verifici topurile și rapoartele de specialitate.

Specialiștii in domeniu cum sunt și cei de la Consumer Reports fac studii ale căror rezultate se bazează pe efectuarea unor teste.

Aceste teste presupun de regulă verificarea sistemelor de alimentare și de răcire, a celui de eșapament, a transmisiei, a sistemului electric, a ansamblului bordului sau a caroseriei.

În 2021, Consumer Reports a luat în considerare 28 de companii pentru sondajele cu ajutorul cărora a realizat topul celor mai fiabile mașini din lume. La aceste sondaje, au participat persoane care dețin mașini și care, au avut, în ultimele 12 luni, experiență cu brandurile incluse în studiu. Scorul de fiabilitate este realizat pe o scară de la 0 la 100 de puncte, cu o evaluare medie între 41 și 60 de puncte.

Pe platforma noastră cautimasina.ro îți punem la dispoziție pentru fiecare anunț în parte, atât pentru mașini noi cât și pentru mașini second hand, descrieri ample pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie.

Iată care este lista cu top 10 cele mai fiabile mașini din 2021, conform Consumer Reports:

  1. Lexus GX
  2. Kia Niro EV
  3. Toyota Prius Prime
  4. Toyota Prius
  5. Cadillac XT5
  6. Mazda MX-5 Miata
  7. Honda Insight
  8. Toyota Highlander
  9. Subaru Crosstrek
  10. Mazda CX-9

Verifică dacă în listă se află și modelele tale preferate și apoi caută-le pe platforma noastră cautimasina.ro pentru a vedea ce anunțuri de vânzare sunt disponibile și cum poți găsi cel mai bun preț pentru tine.

De asemenea, îți reamintim că platforma noastră te ajută nu numai cu faptul că aici vei găsi toate anunțurile cu vânzări auto din țara noastră indiferent de site-ul original pe care au fost postate, ci și că ai o descriere complexă pentru fiecare anunț în parte: analiză preț, analiză depreciere, analiză kilometraj, rating teste de siguranță și multe altele.