brand

Cele mai ieftine mașini noi care au cutia de viteză automată

Cele mai ieftine mașini noi care au cutia de viteză automată

Transmisia automată devine din ce în ce mai mult unul dintre criteriile în funcție de care șoferii își aleg mașinile.

Și pe bună dreptate, mai ales că petrecem extrem de mult timp în traficul aglomerat și mașinile automate au principalul avantaj că se pot conduce mult mai relaxat.

Deși prețurile pentru autoturismele cu transmisie automată sunt ceva mai ridicate decât variantele lor manuale, mulți dintre șoferi descoperă că diferența chiar merită.

Am interogat platforma noastră cautimasina.ro și ți-am pregătit o listă cu cele mai ieftine mașini noi care au cutia de viteză automată.

Verifică și tu și vezi dacă îți plac modelele alese de noi. În caz contrar, ai peste 180.000 de anunțuri cu vânzări auto noi și second hand, manuale sau automate, pe benzină, diesel, hibride sau electrice din care să alegi.

Toyota Aygo

Cu motorul de 1 l și 72 CP, Aygo este una dintre cele mai bune variante pentru mașinile de oraș. Este ușor de condus, fiabilă, fără costuri mari de întreținere și cu un consum bun pentru mediul urban. „Transmisia manuală automată” x-shift poate fi utilizată în modul complet automat sau cu selecția manuală a treptelor de viteză.

Un model din 2021 cu 11.500 km rulați are un preț de aproximativ 14.000 de euro pe cautimasina.ro.

Fiat 500

Una dintre cele mai stilate mașini de oraș este cu siguranță modelul 500 de la Fiat. Cu un design ce nu are cum să nu îl îndrăgești, ce emană o personalitate aparte ce atrage toată atenția, Fiat 500 rămâne în continuare un icon, mai ales pentru doamne și domnișoare.

Modelele din 2021 nu numai că au cutii automate, dar sunt și electrice, ceea ce înseamnă că te vei bucura de un consum redus și vei proteja și mediul înconjurător. Prețul pornește de la 16.800 euro.

Hyundai I10

A treia generație a premiatului Hyundai I10 este una mult îmbunătățită: are un design mai frumos, este mai încăpătoare și se mândrește cu cea mai nouă tehnologie de infotainment și siguranță. Versiunea automată cu cinci trepte este disponibilă atât cu opțiunile de motorizare de 1,0, cât și de 1,2 litri.

Prețul unui Hyundai I10 din 2021 pe cautimasina.ro pornește de la 11.500 euro.

Suzuki Ignis

Este potrivit pentru cei care își doresc un crossover de oraș, spațios, ușor de condus și ușor de întreținut.

Un model din 2021, automat, hibrid, cu un motor de 1.2 l și 83 CP costă pe cautimasina.ro 16.800 euro.

Nissan Micra

Cel mai recent Micra este stilat și sunt disponibile o mulțime de opțiuni de personalizare. Dotat cu cele mai noi tehnologii și sisteme de siguranță, Micra are și un spațiu decent în interior, oferă o experiență bună de condus și vine la pachet cu reputația Nissan în ceea ce privește fiabilitatea.

Un model din 2021, cu motorul de 1 l și 92 CP are un preț de vânzare de aproximativ 16.500 euro.

Renault Clio

Sigură, elegantă, confortabilă și plină de tehnologie, versiunea automată a lui Renault Clio are o transmisie CVT (asemănătoare cu cea a lui Nissan Micra) cu schimbări treptate, pentru cei care preferă senzația de accelerare prin trepte.

Un model din 2021 costă aproximativ 16.700 euro pe cautimasina.ro.