brand

Cele mai fiabile și confortabile 6 mașini cu 7 locuri

Cele mai fiabile și confortabile 6 mașini cu 7 locuri

Ai o familie numeroasă sau pur și simplu îți place să pleci în călătorii cu toată casa în spinare? Ce spui atunci dacă investești într-o mașină cu șapte locuri? O mașină cu șapte locuri este la fel de practică precum o garsonieră, dar nu de oricare, ci una cu care te poți deplasa oriunde și oricând.

Află din topul nostru cauțimașină.ro care sunt cele mai bune mașini de șapte locuri în care merită să investești chiar acum!

6 mașini cu șapte locuri absolut extraordinare

1. BMW Seria 2 Gran Tourer

BMW Seria 2 Gran Tourer este un experiment reușit al celebrei companii bavareze de automobile de a intra pe piața mașinilor foarte mari. BMW Seria 2 Gran Tourer s-a bucurat de un succes instant, imediat după lansare, iar succesul său a fost recunoscut chiar și public de către vicepreședintele companiei BMW Peter Henrich. Există și guri rele care spun că o mașină atât de mare nu are ce căuta în portofoliul unui producător de automobile precum BMW, dar dacă îți dorești cu orice preț o mașină foarte foarte generoasă la capitolul spațiu interior care să-ți ofere garanția fiabilității pe care nu ți-o pot promote decât cei de la BMW, atunci merită din plin un BMW Seria 2 Gran Tourer.

2. BMW X5 SUV cu 7 locuri

Îți poți imagina cât de mare trebuie să fie un SUV de la BMW nu cu cinci, ci cu șapte locuri? Când te urci la volanului unui BMW X5 SUV cu 7 locuri te simți de parcă ai fi la bordul unui tanc, pur și simplu indestructibil pe șosele, dar odată ce ai pornit motorul vei fi surprins imediat de sportivitatea acestui bolid care, dacă nu privești la cât loc le oferă pasagerilor de pe banchetele din spate, îți lasă uneori impresia că nu e altceva decât un sedan sport.

3. Citroen C4 Grand Picasso

Varianta cu 7 locuri este cel mai mare versiune a automobilului C4 Picasso, dar și unul din cele mai populare automobile mari disponibile acum pe piața mașinilor second hand. Interiorul acestui automobil extraordinar este foarte confortabil și extrem de luminos, chiar și pentru o mașină de dimensiunile lui. De asemenea, pe banchetele din spate există atât de mult spațiu încât poți să călătorești confortabil cu toată familia sau cu multe bagaje pentru drum lung. De asemenea, încă un mare plus al acestui automobil pentru familiile cu mulți copii este faptul că dispune de suporturi ISOFIX care permit atașarea a până la 3 scaune pentru copii mici.

4. Dacia Lodgy

Avem și noi, românii, o mașină cu șapte locuri. Este vorba despre Dacia Lodgy care se remarcă printr-un raport calitate/preț nemaipomenit. Cu alte cuvinte, dacă ești în căutarea unei mașini de buget și poți să treci peste calitatea relativ mediocră a materialelor din care este fabricată, dar și peste modul de asamblare nu foarte profesional, atunci această mașină confortabilă și suficient de arătoasă încât să nu te simți prost atunci când o scoți pe șosele, este exact ceea ce ai nevoie în garajul tău.

5. Opel Zafira

Opel Zafira este încă una din acele mașini foarte foarte mari. Ea are un design frumos, cu o siluetă bine conturată și este disponibilă într-o gamp foarte largă de motorizări, pentru toate gusturile. În schimb, dacă întâmpini probleme cu ea cât timp o conduci, să nu-ți faci prea multe griji pentru că piese de schimb pentru automobilele Opel se găsesc din plin în țara noastră.

6. Peugeot 5008

DIntre toate SUV-urile mari, Peugeot 5008, cu șapte locuri și mult spațiu pentru pasagerii de pe banchetele din spate este de departe unul din cele mai atrăgătoare. În plus, silueta sa, precum și motorizarea se potrivesc mai degrabă pentru un sedan sportiv decât pentru o mașină mare de familie, așa că atunci când nu ieși la plimbare cu copiii, bunicii, câinele și pisica, poți să te prefaci că ești un burlac plecat cu afaceri prin țară fără ca vreuna din caracteristicile acestei mașini spectaculoase să te dea în vreun fel de gol. La capitolul motoare, ai de ales între un motor de 1.2 litri, unul de 1.6 și unul de 2 litri, iar ca transmise poți să alegi atât un sistem manual, cât și unul automat.