brand

Top cele mai fiabile mașini de familie din 2021

Top cele mai fiabile mașini de familie din 2021

Cu siguranță atunci când cauți să cumperi o mașină pentru familie, pe lângă una care are spațiu suficient pentru pasageri și bagaje, îți dorești una care să fie și destul de fiabilă, astfel încât să nu ai probleme cu ea atunci când ți-e lumea mai dragă.

În articolul de astăzi, echipa cautimasina.ro ți-a pregătit un top 6 cu cele mai fiabile mașini de familie din 2021.

1. Skoda Kodiak

Primul SUV din istoria mărcii din Cehia ce are 7 locuri este potrivit pentru întreaga familie. Excelează la capitolul confort interior pentru toți pasagerii și un portbagaj încăpător. Calitatea superioară a finisajelor și a raportului excelent preț/valoare, modelul a cucerit imediat experții auto, presa de profil și clienții deopotrivă. Foarte impresionant este și spațiul excepțional oferit de acest SUV cu lungimea totală de 4,70 m. Echipat cu al treilea rând de scaune ce poate fi, de asemenea, demontat din automobil, KODIAQ poate transporta chiar până la 7 persoane. Ca alternativă, cu scaunele spate rabatate, portbagajul are capacitatea de 2.065 l. În plus, la fel ca și cazul altor modele de la Skoda, motorul este unul fiabil și dacă este întreținut așa cum trebuie, nu vei avea probleme prea mari cu acesta.

2. Mazda CX-5

Mazda CX-5 2021 combină cele mai noi tehnologii dedicate performanței rutiere receptive cu designul interior spațios și sistemul de infotainment. Cel mai recent model oferă o experiență de condus avansată, menținând în același timp toți pasagerii în siguranță și confort în orice moment. Pe lângă confort, Mazda CX-5 are un volum de încărcare de până la 1.620 de litri, cu care poți transporta toate bagajele de care ai nevoie pentru marile aventuri în familie, indiferent dacă preferi orașul sau duritatea off-road.

3. Lexus NX

Crossoverul de lux, Lexus NX impresionează prin sisteme de siguranță inteligente până la dotari interioare intuitive, fiecare model plecând din fabrica cu o sumedenie de echipamente esențiale chiar în echiparea standard. NX este deja la a7a generație și în toți acești ani a dovedit și o fiabilitate bună a motorului.

4. Volkswagen T-Roc

T-Roc este primul crossover din gama Volkswagen, îmbinând alura suverană, specifică SUV-urilor, cu agilitatea caracteristică modelelor compacte. Designul său are un caracter realmente spectaculos, iar capacitatea sa de transport de până la 1.290 litri arată că designul compact nu însemnă nicidecum compromisuri pentru utilitatea în cotidian. Pe lângă un interior confortabil și sisteme de siguranță avansate pentru toți pasagerii, standardele sunt ridicate și în ceea ce privește fiabilitatea și economia variantelor de motorizare disponibile.

5. Kia Ceed

Un hatchback inteligent, cu putere și atitudine, Kia Ceed poate fi cu siguranță viitoarea ta mașină de familie. Noul Kia Ceed dispune de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist) cu avertizare haptică (vibrație) în volan. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj cu 7 trepte (DCT) oferă un plus de plăcere în timpul condusului și viteză sporită a schimbarii treptelor precum și o eficiență sporită prin reducerea emisiilor poluante.