brand

Cele mai fiabile modele de mașini second hand

Cele mai fiabile modele de mașini second hand

Fiabilitatea rămâne una dintre caracteristicile de luat în seamă atunci când dorim să achiziționăm o mașină, mai ales dacă aceasta este second hand.

Mulți șoferi români nu își permit sau nu vor să aloce un buget mare pentru o mașină nouă și de aceea variantele de autoturisme second hand sunt încă la mare căutare pe piața de vânzări auto din țara noastră.

Pentru a nu risipi însă banii în van și mai ales pentru a nu petrece mai mult timp în service decât pe străzi, înainte de a cumpăra un model deja rulat este bine să ne facem toate calculele și să ne luăm toate marjele.

De aceea, nu strică să cauți cât mai multe informații despre modelul pe care ți-l dorești, despre istoricul lui, despre ce performanțe a dovedit și mai ales despre cât de rezistent este de fapt.

Pe platforma noastră cautimasina.ro vei găsi întotdeauna, gratis, analize de preț, de depreciere, de kilometraj și note la standardele de siguranță pentru toate anunțurile de vânzări de mașini second disponibile.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai fiabile modele de mașini second hand ce merită să fie luate în calcul pentru achiziție.

Pe acestea, dar și orice alte mărci auto preferate de tine le găsești pe cautimasina.ro la secțiunea Mașini Second hand.

Skoda Octavia este unul dintre modelele de succes ale producătorului ceh și pe bună dreptate. Numeroase teste au arătat că Skoda Octavia își face treaba excelent, fără să fie nevoie de cheltuieli suplimentare față de reviziile uzuale. Poate că nu întâmplător este una dintre cele mai apreciate mașini și de către români.

Continuăm lista cu… Volkswagen Golf care rămâne în continuare o mașină pe care poți să te bazezi în segmentul din care face parte. Varianta 1.8 TSI de 160 cai, transmisie manuală este cu siguranță cea câștigătoare.

BMW Seria 5 este considerat de către specialiști chiar mai bun decât concurenții săi direcți Audi A6 și Mercedes Clasa E. Prin modul în care această mașină a fost construită, i se permite luxul de a se poate ”bate” în continuare cu mărci premium lansate chiar în 2022.

Honda CRV IV este o mașină extrem de bine gândită și extrem de bine construită din punct de vedere tehnic. Testele specialiștilor dar și cele practice, din piață, au arătat că nici la 300.000 km nu se înregistrează probleme la distribuție sau injecție.

Seat Leon 1P este greu de ignorat atunci când vine vorba de mașini second hand. Construit cu aceleași materiale ca la Golf, nu numai că arată aproape ca aceste și are aceleași performanțe, dar este și mai accesibilă.

Audi A4 rămâne o variantă de limuzină second hand care arată extrem de bine chiar și pentru 2022, deși prima variantă a fost lansată în 2008. Cei de la Audi nu se dezic atunci când vine vorba de calitatea pieselor și de designul curat atât la interior, cât și la exterior.

Volvo XC60 este declarat de producătorii săi că este una dintre cele mai sigure mașini fabricate vreodată, chiar de la prima lansare din 2008.

Hyundai Elantra V este o mașină ce rivalizează cu modele din gama premium deși nu este încadrată acolo. Fiabilă, confortabilă și spațioasă este cu siguranță o variantă de luat în calcul dacă vrei să ai o mașină premium la bani mai puțini.

Nu putea lipsi din lista noastră faimosul Mercedes GLC care nu numai că arată impresionant, dar și-a demonstrat pe deplin performanțele și fiabilitatea, fiind un SUV complet care nu se dezice de atributele de calitate ale producătorului.