brand

Cele mai fiabile mașini germane din 2010 și până în prezent

Cele mai fiabile mașini germane din 2010 și până în prezent

Când spunem mașini fiabile și de calitate de cele mai multe ori ne apar în minte producătorii germanii. Și pe bună dreptate, întrucât de-a lungul anilor aceștia au reușit să lanseze modele care funcționează perfect și astăzi chiar dacă au fost construite cu chiar și cu 10 ani în urmă.

Așadar, dacă planifici să îți cumperi o mașină second hand, ar trebui să iei în calcul lista de mai jos.

Sigur, cele mai multe anunțuri și descrieri complete cu modelele și cele mai bune oferte de preț, le găsești pe platforma noastră cautimasina.ro.

Audi Q5

În momentul în care Audi Q5 a intrat în scenă în 2008, SUV-ul compact de lux era unul dintre cele mai competitive de pe piață și rămâne unul extrem de competitiv chiar și în prezent.

În timp ce competitorii săi direcți, Toyota RAV4 și Honda CR-V, oferă fiabilitate dar pe un segment obișnuit să zicem, Audi Q5 oferă pe lângă durabilitate și o experiență premium, de lux, fiind unul dintre cele mai bine vândute modele produse de Audi.

BMW Seria 5

BMW Seria 5 este liderul din clasa sedanurilor business sportive și confortabile. Modelul are o reputație extrem de bună, ceea ce face ca acesta să fie și unul dintre cele mai bine vândute mașini de la BMW. Nu numai la exterior Seria 5 este unul de top: interiorul este unul la fel de elegant, cu mult spațiu și caracteristici premium. Este, de asemenea, una dintre cele mai fiabile mașini de la BMW, având în vedere că modelul din 2019 depășește șapte modele Lexus într-un top de rating de fiabilitate de peste ocean, ajungând chiar pe locul al doilea după Genesis G80.

Volkswagen Passat

Volkswagen a vândut multe generații de Passat, fiind clasificat unul dintre cele mai fiabile, spațioase și confortabile sedanuri de familii de pe piață. Modelul este cunoscut ce are un raport calitate-preț aproape imbatabil și chiar și noi în țară este una dintre cele mai apreciate mașini.

Volkswagen Golf

Nu putea lipsi din listă nici un alt model de la Volkswagen, Golful, atât de iubit și de români de altfel. Încă de la prima lansare din 1974, Golful a devenit una dintre cele mai emblematice mașini de pe piața europeană și americană. Astăzi, șoferii pot alege între diverse motoare eficiente pe benzină și diesel, cu puteri cuprinse între 114 CP și 148 CP și chiar varianta de Golf electric.

2018 Mercedes-Benz E-Class

Unele modele moderne de la Mercedes-Benz nu au punctat foarte bine la capitolul la fiabilitate. Au existat însă câteva modele care au ieșit în evidență iar unul dintre acestea este W123 E-Class. Predecesorul sau, E-Class W124, construit între 1986 și 1995 a devenit chiar o mașină clasică de lux excelentă de cumpărat. Versiunea W213, lansată în 2018 este unul dintre cele mai fiabile modele actuale de la Mercedes Benz pe care le poți cumpăra astăzi.