brand

Cele mai bune și ieftine mașini în 2022

Cele mai bune și ieftine mașini în 2022

Chiar dacă nu ai un buget atât de mare pentru viitoare ta mașină, suntem convinși că vrei totuși calitate.

Fără prea multe alte introduceri, astăzi îți propunem o listă cu mașini ieftine dar și bune pe care poți să le cumperi cu încredere în 2022. Îți spunem și la ce prețuri sunt acestea pe platforma noastră, cautimasina.ro.

Hyundai i10 – de la 9.600 euro pe cautimasina.ro

Modelul este ideal pentru o mașină de oraș. Cu un design dinamic, o conectivitate intuitivă, dar si un pachet de sisteme avansate pentru siguranță, noul i10 redefinește experiența de condus. Noul i10 este disponibil în variantele cu patru și cinci locuri și datorită ampatamentului extins, spațiul pentru pasageri a fost suplimentat. De asemenea, ecranul tactil color de 8 inchi, cel mai mare din segmentul A, integrează toate funcțiile. Apple CarPlay si Android Auto garantează o integrare perfectă a aplicațiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Noul i10 este disponibil în două variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 118 Nm. Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuală (MT) sau automatizată (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la creșterea eficienței.

Citroen C3 – de la 10.900 euro pe cautimasina.ro

Noul Citroën C3 beneficiază de motoare de ultimă generație, performante, eficiente și certificate conform Euro 6. Atu-ul principal al noului Citroën C3 constă în potențialul de personalizare: până la 97 de combinații pentru exterior, 4 nuanțe de culoare pentru plafon, 3 scheme de culoare pentru interior și noi modele de jante. Este, de asemenea, echipat cu tehnologii de varf. In premiera, modelul aduce, conducătorilor auto, tehnologia ConnectedCAM Citroën™. În plus, este dotat cu 12 sisteme de asistență a șoferului care asigură manevrarea mai ușoară a mașinii, asistă șoferul și previn riscurile de accident.

Skoda Kamiq – de la 17.800 euro pe cautimasina.ro

Dacă vrei o mașină cu un buget redus, nu trebuie să te limitezi neapărat la una de oraș. ŠKODA KAMIQ combină avantajele unui SUV robust cu cele ale unei mașini compacte. Cu o ținută înaltă la drum, crossoverul KAMIQ oferă un confort deosebit la interior și o vedere excelentă spre exterior. Are un concept interior fascinant și dimensiuni practice. Poziţia înaltă pe scaune şi spaţiul generos permit accesul facil în maşină şi coborârea confortabilă şi oferă o mai bună vizibilitate, plus ergonomie excelentă. În partea din spate, spaţiul la nivelul capului este de 1.003 mm, la coate de 1.425 mm, iar la genunchi de 73 mm. Sunt valori-record în acest segment iar portbagajul are capacitatea de 400 l. De asemenea, experiența de condus a modelului poate fi adaptată: în modul ”Normal”, șasiul oferă o gardă la sol mai înaltă cu 33 mm față de Skoda Scala. Pentru o experiență sportivă, cu opțiunea Control sport al șasiului, Skoda Kamiq poate fi comutat la profilul Sport, reducându-se garda la sol cu 10mm.

Kia Ceed – de la 18.000 euro pe cautimasina.ro

Kia Ceed este un hatchback inteligent cu putere și atitudine. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj cu 7 trepte (DCT) oferă un plus de plăcere în timpul condusului și viteză sporită a schimbarii treptelor precum și o eficiență sporită prin reducerea emisiilor poluante. Iar pentru un condus mai dinamic, este suficient să apăsați butonul Drive Mode și să comutați pe modul Sport. De asemenea, noul Kia Ceed dispune de tehnologii avansate gândite pentru creșterea siguranței atât a ocupanților cât și a pietonilor, cum este sistemul de avertizare și asistență la coliziunea frontală (Forward Collision-Avoidance Assist) cu avertizare haptică (vibrație) în volan.

Seat Ibiza – de la 21.000 euro pe cautimasina.ro

Mereu plin de viață, cu linii mai clare, jante noi din aliaj de 18 inci și LED-uri ecologice pentru a ilumina la nesfârșit orașul, Seat Ibiza nu dezamăgește niciodată. SEAT CONNECT îți oferă acces de la distanță la Ibiza, de la datele de conducere, la starea vehiculului și poziția de parcare. Blochezi ușile, aprinzi luminile, poți configura chiar și viteze și încuietori antifurt și poți trimite notificări la telefon.

Noul model nu stă rău nici la partea de tehnologie: ai ecran tactil de 9,2" flotant, cu sistem de navigație și conectivitate fără effort și un digital cockpit de 10,25".