brand

Cele mai bune mașini sport europene tip sedan, cu un raport calitate / preț excelent

Cele mai bune mașini sport europene tip sedan, cu un raport calitate / preț excelent

În Europa sedanurile încă sunt la modă deoarece șoferii europeni nu au renunțat încă la ele în favoarea SUV-urilor. Iar dovada clară că popularitatea lor nu va fi afectată prea curând nici de acum înainte este faptul că producătorii europeni de automobile încă se concentrează masiv pe fabricarea lor.

Pentru acest articol am făcut o selecție cu cele mai bune mașini sport europene tip sedan în care poți investi anul acesta și profita din plin de un raport calitate / preț nemaipomenit. Citește lista noastră până la capăt, iar la final, dacă te-am inspirat, folosește motorul de căutare cauțimașină.ro și găsește automobilul perfect pentru tine!

Mașini sport europene tip sedan în care merită să investești anul acesta

Alfa Romeo Giulia - un sedan superb din toate punctele de vedere

Alfa Romeo Giulia este un automobil disponibil în mai multe variante, inclusiv Ti și Veloce. Clienții pot alege între mașini cu tracțiune integrală sau tracțiune pe spate. Nouă, cu echipamentul de bază, prețul unei astfel de mașini începe de la Echipamentul său de bază începe de la puțin peste 42.000 EUR, și la acești bani te alegi cu un turbocompresor de 2,0 litri, care trimite 280 de cai putere roților din spate. Această opțiune de propulsie nu se schimbă până când nu ajungi la Quadrifoglio, care folosește un V6 dublu turbo de 2,9 litri care produce 505 cai putere. Quadrifoglio vine doar cu tracțiune pe spate și începe de la 76.700 EUR. Poate ți se pare cam mult, dar mai dă-i câțiva ani dacă ai timp să aștepți!

Mai multe variante convenabile de la Audi

Cu o gamă impresionantă, Audi s-a pregătit cum se cuvine pentru anul 2022. Sub formă de sedan, Audi oferă fanilor săi următoarele variante de automobile: RS3, A4, S4, A6 și S6. Creat după A3, RS3 folosește un motor de 2,5 litri cu 400 de cai putere și tracțiune integrală, totul pentru 67.300 EUR. A4, unul dintre cele mai populare modele de la Audi, folosește un turbocompresor cu patru cilindri în linie de 261 CP și prețul său de pornire este de 37.000 EUR.

S6 este una dintre cele mai scumpe mașini sedan de la Audi, cu un preț începând de la aproximativ 71.100 EUR, dar vine la pachet cu un motor V6 dublu turbo, de 2,9 litri și 444 CP. Votul nostru merge către S3, al cărui preț începe de la aproximativ 43.700 EUR și are 300 de cai putere mulțumită turbocompresorului său de 2,0 litri în linie.

BMW ne oferă doar câteva sedanuri sport, dar ceea ce ne-a pregătit e creme de la creme

Deși produce și alte sedanuri în afară de seria 3, BMW a considerat de cuviință să le numească „Grand Coupe-uri”. Dacă e să fim exigenți, singurele sedane sport potrivite pentru lista noastră de la BMW sunt cele din seria 3. Prețul pentru 330i pornește de la 39.400 EUR, dar are multe variante. Mașinile din seria 3 beneficiază de 255 de cai putere turbo-4 în linie, iar clienții pot alege între tracțiune pe spate sau xDrive.

Dincolo de asta, 330e folosește un turbocompresor cu patru cilindri în linie, asistat electric, care produce 288 de cai putere, disponibil și cu tracțiune pe spate sau cu tracțiune integrală. Pentru toate acestea mai trebuie să plătești doar aproximativ 1.000 de EUR în plus. Apoi în top se află modelele M. Prețul unui M340i începe de la 52.000 EUR și este dotat cu un motor dublu turbo de 3,0 litri, cu 382 de cai putere. Poate avea și tracțiune integrală.

Totuși, cel mai bun sedan sport BMW este M3 Competition. Prețul său începe de la 69.200 EUR, dar vine cu 500 de cai putere și tracțiune pe spate. Este foarte rapid și există chiar și o opțiune de tracțiune integrală pentru cei care o doresc.

Jaguar ne oferă un singur sedan sport

Jaguar ne oferă doar un sedan sport și anume: XF. El are două opțiuni de echipare: baza și XF-R Dynamic. Prețul pentru cel de bază pornește de la 42.000 EUR, iar Dynamic, mai scump, costă în jur de 45.000 EUR.