brand

Cele mai bune automobile de la Mercedes-Benz pe care să le cumperi în anul 2023

Cele mai bune automobile de la Mercedes-Benz pe care să le cumperi în anul 2023

Printr-o tehnică desăvârșită, Mercedes-Benz a reușit să construiască o gamă largă de vehicule de lux, care ies în evidență față de automobilele de la oricare alt brand. De la Mercedes-Maybach S-Class la Mercedes-Benz S-Class, clasa GLS și SUV-ul EQS, gama de automobile Mercedes-Benz este plină de vehicule care reprezintă apogeul luxului în industria auto. Aceste mașini dispun de tehnologie de ultimă oră, un design interior elegant, spații generoase și armonioase, multiple elemente de siguranță, performanțe stratosferice, precum și suspensii extra moi prin care oferă satisfacții nemaipomenite în timpul condusului.

De aceea, dacă vrei să investești într-un automobil Mercedes-Benz anul acesta, îți încurajăm decizia și chiar te sfătuim să iei în calcul următoarele variante pe care ar fi bine să le cauți și pe cauțimașină.ro.

Mercedes-Benz C-Class Sedan

În zilele noastre, designul Clasei S stabilește un nou standard și pentru Clasa C. Acestea sunt ambițiile de lux ale Clasei C încă de când Clasa CLA a fost introdusă în anul 2014 cu un sedan de lux complet nou, entry-level, ca prim exemplar. Clasa C are un statut superior Clasei S și și încearcă s-o intimideze prin materiale de calitate superioară în interior, care sugerează mai mult rafinament și sofisticare.

Mercedes-Benz E-Class

Dacă privești dincolo de Clasa C, vei găsi și în clasa E un automobil care merită să fie luat în serios. Conceput pentru a asigura o experiență de condus plăcută pe tot parcursul călătoriei, această mașină are o suspensie bună, care se descurcă eficient cu denivelările și gropile. În momentul condusului, Clasa E are o suspensia pneumatică adaptivă care o face o mașină confortabilă pe terenurile denivelate. Versiunile AMG, la rândul lor, au o suspensie reglată pentru sport, care îmbunătățește dinamica manevrabilității.

Mercedes-Benz GLB-Class

Este greu să nu rămâi profund impresionat de Mercedes-Benz GLB-Class. Acest automobil oferă o economie mare de combustibil, o călătorie confortabilă, un design șic, o cabină spațioasă și de ultimă generație, precum și dispozitive tehnologice ușor de utilizat.

Disponibil în două variante (GLB 250 și GLB 35), GLB oferă două opțiuni de propulsie – câte una pentru fiecare tip de echipament. GLB 250 de bază are un motor turbo de 2,0 litri, cu patru cilindri, care produce 221 de cai putere. Modelul AMG GLB 35 din 2023 are o versiune îmbunătățită a motorului turbo turbo cu patru cilindri sub capotă, cu o putere nominală de 302 cai putere. AMG GLB 35 standard este echipat cu tracțiune integrală, iar GLB 250 este echipat standard cu tracțiune pe față, dar se poate comanda și cu tracțiune integrală (4Matic). Fiecare GLB are o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu 8 trepte.

Mercedes-Benz GLS Class

Dacă nu dorești să faci compromisuri în ceea ce privește performanța, siguranța, designul, confortul, materialele și tehnologia din mașina ta, atunci vei găsi în acest automobil exact ce îți dorești. Mercedes-Benz GLS Class 2023 este visul oricărui conducător autor. Realizat cu atenție pentru detalii, acest SUV mare, de lux, te va răsfăța într-o cabină spațioasă, bine amenajată, care este bogată în finisaje de lux, accente contemporane și tehnologie modernă.

Vândut în patru variante (GLS 450, GLS 580, AMG GLS 63 și Maybach GLS 600), automobilul Mercedes clasa GLS vine în varianta standard vine echipat cu scaune din față învelite într-un material moale, reglabile electric, cu memorie, scaune față încălzite și ventilate, iluminare interioară personalizabilă, patru zone. climatizare automată, un ecran tactil de 12,3 inchi care rulează cel mai recent sistem multimedia Mercedes-Benz User Experience (MBUX), ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie, hayon cu mâinile libere, oglinzi exterioare rabatabile electric, jante din aliaj de 20 inchi, faza lungă automată faruri, precum și un sistem adaptiv de suspensie pneumatică. Pe lângă materialele de primă clasă și măiestria meticuloasă cu care a fost realizată acest automobil, clasa GLS oferă o gamă de sisteme de propulsie asociate cu un sistem mild-hybrid de 48 de volți, inclusiv un turbo standard cu șase cilindri în linie, de 362 cai putere, precum și un motor V8 twin turbo capabil de 483, 550 sau 603 cai putere. Pe deasupra, transmisia automată cu 9 trepte și tracțiunea integrală sunt un standard pentru această clasă.