brand

Cele mai bune 6 mașini pe care le poți cumpăra cu un buget mai mic de 50.000 de euro

Cele mai bune 6 mașini pe care le poți cumpăra cu un buget mai mic de 50.000 de euro

Dacă vrei să-ți cumperi o mașină nouă și dispui de un buget de aproximativ 50.000 de euro, ți-am pregătit în acest material o listă cu cele mai bune variante pe care le ai la dispoziție. Iar dacă vrei să le găsești și mai ieftine de atât, caută-le și pe platforma cauțimașină.ro, un agregator de anunțuri unde poți găsi toate mașinile noi și vechi puse la vânzare pe piața românească și de asemenea, poți compara prețuri și verifica dacă modelul tău se vinde la tariful corect sau nu.

Cele mai bune mașini de anul acesta cu un preț mai mic de 50.000 de euro

Volkwagen Golf GTI

Golf GTI este o mașină foarte capabilă, dar cel mai important, și foarte distractiv de condus. O reproiectare programată pentru anul acesta îmbunătățește puterea și rafinamentul acestui model unic, făcându-l unul dintre cele mai bune hatchback-uri de pe șoselele din europa. Volkswagen Golf GTI este un vehicul cu 5 locuri, disponibil în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este 2.0T Autobahn DSG, al cărui preț începe de la care începe de la 38.569 euro și vine cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune pe față.

Audi A3 2022

Audi A3 din 2022 este una dintre cele mai atrăgătoare mașini mici de lux de pe piață. Ea oferă o combinație câștigătoare de aspect impecabil și maniere de condus impresionante. Audi A3 este un vehicul cu 5 locuri care vine în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este cel Premium Plus quattro, al cărui preț începe de la 39.500 euro și vine cu un motor I4 Turbo de 2,0 litri și tracțiune integrală.

Volvo S60 Recharge 2022

Puterea mare, stilul și luxul fac din Volvo S60 Recharge o alternativă la sedanurile europene obișnuite. Cu un acumulator conectat care ajută la furnizarea a peste 415 cai putere și o accelerație incredibilă, S60 Recharge este un adevărat unicorn. Volvo S60 Recharge este un vehicul cu 5 locuri care este disponibil în 4 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este R-Design Expression, al cărui preț începe de la suma de care începe de la suma de 46.691 euro și vine cu un motor Plug-In Hybrid de 2.0L I4 S/C și Turbo și tracțiune integrală.

Volkswagen Arteon 2022

Un sedan elegant și spațios, Volkswagen Arteon se află exact pe linia despărțitoare dintre practic și lux. Dacă îți dorești o mașină cu un aspect scump, dar care să obțină performanțe mai bune decât un sedan obișnuit, atunci Arteon este o alegere mai mult decât înțeleaptă. Volkswagen Arteon este un vehicul cu 5 locuri care vine disponibil în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este SEL R-Line 4MOTION, care începe de la 44.917 euro și vine la pachet cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune integrală.

Mercedes-Benz C-Class

Reproiectat pentru anul 2022, sedanul compact de lux Mercedes-Benz Clasa C oferă o adevărată experiență de condus europeană. Mercedes Benz C-Class este un vehicul cu 5 locuri care este disponibil în 3 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este C 300 Sedan 4MATIC, al cărui preț începe de la aproximativ care începe de la 44.682 euro și vine la pachet cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune integrală.

BMW Seria 2 2022

Cu un design complet nou pentru coupe-ul lor, BMW conferă un aspect distinctiv, cu performanțe impresionante. Seria 2 Gran Coupe cu patru uși rămâne o mașină cu gust, dar totuși destul de incomodă. Niciunul din din aceste stiluri de caroserie nu oferă prea mult spațiu pentru pasagerii din spate. BMW Seria 2 este un vehicul cu 4 locuri care vine în 4 niveluri de echipare. Cel mai popular stil este M235i Gran Coupe xDrive, care are un preț care începe de la 44.581 euro și vine cu un motor I4 Turbo de 2.0L și tracțiune integrală.