brand

Top cele mai bune mașini pentru tunning

Top cele mai bune mașini pentru tunning

Câteodată cumpărăm mașini pentru că avem nevoie de ele să ne deplasăm din punctul A în punctul B și câteodată le cumpărăm din pasiune.

Și în țara noastră sunt destui șoferi care își doresc mașini care să fie puțin (sau chiar mai mult) ”altfel” decât echiparea standard din fabrică și de aceea mulți apelează la tunning. Fie că umblă la aspect, fie că adaugă cai putere, șoferii investesc bani pentru a-și face autoturismul visurilor după propriile gusturi.

În materialul de astăzi ți-am pregătit un top 8s mașini care sunt cele mai ușor de modificat pentru că nu toate modelele de autoturisme sunt pretabile pentru asta.

Dacă vrei să începi să îți pui ideile de tunning în practică, nu ar fi rău să verifici în lista de mai jos ce modele sunt pe gustul tău și să cauți printre anunțurile de vânzare de pe cautimasina.ro.

Toyota Supra (Mk IV)

Parcă această mașină a fost produsă pentru a fi mai departe...tunată. Motorul fiabil cu șase cilindri în linie se poate modifica pentru toate tipurile de turbo, ceea ce îl transformă în unul dintre cele mai emblematice motoare din toate timpurile.

Nissan Skyline GT-R

Skyline a început să fie tunat masiv de îndată ce mecanicii au început să realizeze că motorul GT-R RB26 cu șase cilindri în linie poate prelua cantități masive de putere fără probleme. La fel ca motorul 2JZ al Toyota făcut celebru în Supra, RB26 este unul dintre cele mai bune fabricate vreodată.

Honda S2000

Este unul dintre modele pe care le vezi cel mai des modificate, atât la exterior cât și în ceea ce privește motorul. Ca multe dintre alte autoturisme sport japoneze nivelul de customizare este atât de mare, încât practic ține doar de imagina ta ce fel de bare, eleroane sau spoilere vrei să adaugi.

Mazda MX-5 Miata

Există un motiv pentru care vezi atât de multe Miata la cursele de mașini. Sunt incredibil de distractive de condus și devin și mai distractive odată ce începi să le pui faci și mai rapide.

Nissan 240SX

Modelul 240SX a fost unul extrem de popular și asta înseamnă că pe piață există o mulțime de kituri, piese și ghiduri de utilizare disponibile pentru a o face cea mai bună mașină posibilă. Găsește un model fără rugină și îl poți updata și repara după bunul plac.

Volkswagen Golf/GTI

Bineînțeles că din listă nu putea lipsi celebrul Golf. Nu degeaba îl vedem atât de des la cursele de mașini: este ușor, dinamic iar motorul suportă aport mare de cai putere extra.

BMW Seria 3 (E30)

Generația E30 are una dintre cele mai bune platforme. Modelul este ușor, echilibrat și, din moment ce există de atât de mult timp, găsești kituri turbo, pachete de suspensie, kituri de schimb de motoare și orice altceva la care te poți gândi pentru a-ți face BMW-ul după bunul plac.

Honda Civic

La fel ca în cazul Golfului, Honda Civic a fost lansat în multe generații din care poți alege, toate având o mulțime de piese și upgrade-uri disponibile, indiferent de tipul de mașină pe care vrei să îl construiești.