brand

Cele mai bune mașini mici în 2022

Cele mai bune mașini mici în 2022

Dacă eștii în căutarea unei mașini mici, noi, atunci ai ajuns exact în locul potrivit. Aici echipa cauțimașină.ro îți va prezenta cele mai bune 7 mașini mici pe care le poți cumpăra în prezent.

7 mașini mici care merită atenția ta chiar și acum, în 2022

1. Volkswagen Polo

Volkswagen Polo este una dintre acele mașini mici care sunt foarte bune la aproape orice. Vrei confort? Ok! Un interior care să-ți dea senzația că stai într-un pat cu jucării de pluș? Ai și asta Adăugă la toate acestea un interior spațios și practic, precum și o gamă de motoare grozave și uite așa ajungi la Polo, un automobil greu de învins în orice fel de cursă. Singurul său dezavantaj este că nu este la fel de distractiv de condus ca unele din celelalte mașini de pe această listă.

2. Peugeot 208

În mod tipic francez, Peugeot 208 este o mașină mică care se concentrează pe stil și o face într-un mod impecabil. Ea are unul dintre cele mai atrăgătoare și mai luxoase interioare pe care le poți găsi pe piață, precum și o gamă de motoare eficiente pe benzină și diesel. Există chiar și o versiune electrică, destul de rapidă. Nouă cel puțin ne place atât de mult încât am zis că merită de titlul cea mai bună mașină mică a anului 2019.

3. Mini cu 5 uși

Chiar și cu 5 uși, Mini este o mașină mică, dar cu o personalitate mare. El nu numai că are o personalitate emblematică, dar este distractiv de condus și vine la pachet cu o gamă largă de motoare pe benzină, pline de viață, pentru a-ți menține viu interesul pentru condus, indiferent de vreme sau vremuri. Cu toate acestea, spațiul din interiorul acestei mașini este puțin cam înghesuit, lucru destul de inconfortabil, mai ales pentru cei cu picioare mari. Există și alte mașini pe această listă care sunt mai confortabile decât acest mini, dar puține îți oferă design-ul deosebit care caracterizează în general Mini-urile.

4. Seat Ibiza

Seat Ibiza ar putea fi una dintre cele mai vechi mașini mici de pe această listă, dar încă arată mai proaspăt chiar și decât multe mașini abia ieșite de pe linia de producție. De asemenea, este destul de distractiv de condus și are un interior impresionant de spațios. Gama sa de motoare puternice pe benzină este, de asemenea, foarte bună, dar cabina sa nu are o cantitate mare de factor wow și se simte puțin ieftină pe alocuri.

5. Dacia Sandero

Dacia Sandero ar putea fi cea mai ieftină mașină nouă încă la vânzare de pe această listă, dar asta nu înseamnă că nu merită să ții cont. Nu numai că această mașină mică are o cabină impresionant de spațioasă și surprinzător de elegantă, ci este confortabilă pe autostradă și are și performanțe decente. Se simte puțin prea ieftină pe alocuri, dar era de așteptat pentru o mașină din gama sa de preț. Totuși, ratingul său de siguranță nu este grozav.

6. Audi A1 sportback

Audi A1 Sportback este o mașină mică, care își bucură cumpărătorii cu o senzație de lux. Suita de infotainment are un aspect deosebit, high-tech, iar interiorul este foarte spațios atât pentru șofer, cât și pentru pasageri, la fel ca și pentru bagajele tuturor acestor persoane. Totuși, nu este la fel de elegant ca un Mini și nici la fel de distractiv de condus.

7. Renault Clio

Renault Clio este destul de atractiv la exterior, dar interiorul este de fapt punctul forte al acestei mașini mici, caracteristica care impresionează cu adevărat. Acest interior elegant nu numai foarte plăcut de privit, dar este și foarte bine echipat. De asemenea, el are unul dintre cele mai mari portbagaje dintre toate mașinile de pe această listă și este foarte ușor de condus.

Cine a spus că mașinile mici nu pot fi extrem de distractive? Chiar dacă nu sunt cele mai noi de pe piață, cele din această listă încă oferă experiențe de condus de top și merită din plin investiția. Așa că dacă vrei o mașină mică și atractivă, dar nu îți dorești neapărat una de ultimul răcnet, atunci merită să arunci o privire peste aceste variante pe care am încercat să le prezentăm cât mai atractiv pentru tine.