brand

Cele mai bune mașini decapotabile în care să investești în anul 2023

Cele mai bune mașini decapotabile în care să investești în anul 2023

Vrei să investești într-o mașină decapotabilă anul acesta? Noi, echipa cauțimașină.ro am întocmit pentru tine o listă cu mașini decapotabile în care merită din plin să investești, chiar anul acesta!

Porsche Boxter

Porsche 718 Boxster este o mașină sport de lux grozavă. Este incredibil de atractiv de condus, probabil chiar una din cele mai bune mașini din clasa sa la acest capitol, datorită motoarelor sale puternice, accelerației agile și manevrabilității demne de o mașină sport din categoria sa de preț. Interiorul său se încadrează perfect în categoria „lux”. Calitatea construcției Porsche este de primă clasă.

Porsche 718 Boxster merită puțină atenție din partea oricui caută o decapotabilă de lux, distractivă de condus. Nu este o mașină incredibil de scumpă dacă ne gândim la standardele care definesc clasa sa. Dar dacă preferi ceva cu mai multe funcții sau cu tracțiune integrală, merită să arunci o privire și la ceea ce au de oferit modelele Jaguar F-Type sau Porsche 911. Alternativ. De asemenea, dacă îți place Porsche Boxter, ai putea să iei în calcul și geamănul său, Coupe Cayman.

Porsche 911

Porsche 911 este o mașină excelentă. La capitolul motorizare, Porsche 911 oferă șase opțiuni foarte potentate. 911 pornește într-o clipită și străbate drumuri întortocheate la fel de ușor ca autostrăzile din vest. Pentru performanțele sale deosebite, chiar și în segmentul extrem de competitiv al mașinilor sport de lux, acest Porsche este un automobil de top.

Intră în el și te vor întâmpina materiale de lux, tehnologie de ultimă generație și niște scaune care îți vor da impresia că te țin în brațe. Cele mai mari dezavantaje ale lui 911 sunt legate de utilitatea sa. Acest model oferă puțin spațiu de încărcare, iar cele două locuri din spate sunt aproape inutilizabile.

Nu există nicio îndoială că 911 se numără printre cele mai bune mașini sport de ultimă generație pe care le poți cumpăra, dar cu fiecare model care costă peste 100.000 euro (și unele mai mult de 200.000 euro), s-ar putea să nu fie cea mai prudentă decizie din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, dacă bugetul de care dispui nu este chiar atât de generos și ești dispus să renunți la performanțele oferite de 911, uită-te puțin în jur la rivalii acestuia pentru că la aproximativ jumătate din preț poți să-ți cumperi un Porsche Cayman sau Chevrolet Corvette, două exemplare pur și simplu excelente.

Audi A5

Audi A5 este o mașină de lux grozavă. Datorită unei game largi de tipuri de caroserie, opțiuni multiple în ceea ce privește motorizarea și echipamentele, A5 oferă performanțe care variază de la grozav la uimitor. Interiorul acestui automobil are un stil clasic, dar nu te lăsa păcălit de aspectul atemporal al tapițeriei și tuturor celorlalte elemente întrucât tehnologia folosită pentru sistemele de control este una de ultimă oră. Acest model oferă, de asemenea, mult spațiu de încărcare și pe deasupra s-a lucrat mult și la latura practică.

A5 ar trebui să fie pe lista scurtă a oricărui cumpărător de mașini mici de lux. Deși este mai scump decât celelalte automobile oferite de concurenți, A5 este un vehicul excelent, ușor de personalizat, potrivit pentru orice gusturi. Alte opțiuni bune de la această marcă includ automobilele: BMW Seria 4, care oferă același număr de stiluri de caroserie și variante similare orientate spre performanță ca și A5 și Audi A4, bine echilibrat, merită și el măcar o privire cu toate că este mai mic decât A5 și vine la pachet cu mai puține opțiuni de motorizare de înaltă performanță. dar și un preț mai mic.

Audi TT

Audi TT este o mașină sport de lux destul bună. Ea oferă o gamă largă de motoare cu turbo compresoare receptive, are o manevrabilitate agilă și oferă o experiență de condus confortabilă. Are unul dintre cele mai bune interioare din clasa sa de preț, cu scaunele din față spațioase și funcții ușor de utilizat. Deși performanța sa nu te va surprinde, TT-ul este foarte distractiv de condus și transformă naveta zilnică într-o adevărată plăcere.

Cumpărătorii care caută un automobil posh, cu performanțe de mașină sport, trebuie neapărat să ia în calcul și acest model atunci când merg la cumpărături de automobile.